Coen Gelmers (rechts) van Majoor Makelaars reikte de prijzen uit aan Jessie den Breejen en Matthijs Kok.
Coen Gelmers (rechts) van Majoor Makelaars reikte de prijzen uit aan Jessie den Breejen en Matthijs Kok. Johan van Beek

Waardebonnen als prijs in WK-quiz Soester Courant

26 januari 2023 om 11:01 Mensen

Door Johan van Beek

SOEST Matthijs Kok denkt dat hij in elk geval gaat voor een zaalhockeystick. Jessie den Breejen is toe aan nieuwe wandelschoenen. Dat komt dan goed uit, want beiden namen woensdagmiddag een waardebon in ontvangst die kan worden verzilverd bij Intersport Van Dam.

Matthijs mag 150,00 euro besteden in de bekende sportzaak van Piet Hoek aan de Birkstraat, Jessie 75,00 euro. De twee waardebonnen zijn beschikbaar gesteld door Majoor Makelaars. Coen Gelmers, makelaar in oprichting van het makelaarskantoor aan de Kerkstraat, reikte de bonnen woensdagmiddag uit aan de winnaars.

ALLEMAAL GOED De prijzen waren te winnen in de WK-quiz die de Soester Courant eind vorig jaar hield, toen 32 landenploeg in Qatar achter een bal renden, in de hoop de finale te bereiken. Matthijs en Jessie zijn twee van de tien deelnemers die alle vragen goed beantwoordden. Zij toonden zich woensdagmiddag in hun sas met de waardevolle bonnen waarmee ze uit de voeten kunnen. Jessie voor haar wandelingen, Matthijs voor zijn verrichtingen bij de Amersfoortse Mixed Hockey Club.

LOTING Onder deze foutloze inzendingen verdeelde de redactie van de Soester bij loting vijf prijzen, gesponsord door Majoor Makelaars (tweemaal), De Korte Duinen, Zuyver en DLC Café. De twee waardebonnen van Majoor Makelaars werden vorige week uitgereikt aan de winnaars Matthijs en Jessie. Dat deed Coen Gelmers, kantoormedewerker in de vestiging van Majoor aan de Kerkstraat, dat ook een kantoor heeft in Baarn.

PITTIGE De WK-quiz, die behalve in de Soester Courant in meer titels van BDUmedia werd afgedrukt, was best een pittige. In Soest en Soesterberg deden tientallen mensen mee aan de quiz die in november, vlak voor de aftrap van het WK in Qatar en enkele weken later nog eens werd gepubliceerd. Tien van hen wisten op alle veertien vragen het juiste antwoord in te vullen.

DINERBONNEN De overige prijzen worden op een later tijdstip uitgereikt. Het gaat om dinerbonnen bij De Korte Duinen aan de Birkstraat en bij Zuyver aan de Burgemeester Grothestraat en om een lunchbon bij DLC café aan de Spoorstraat. Hugo van Veenendaal, Lars Boon en Peter den Blanken zijn al ingelicht dat ze in de prijzen zijn gevallen. Een tijdstip en de locatie van de uitreiking krijgen ze nog.

FOTOPUZZELQUIZ In de laatste editie van 2022 plaatste de Soester Courant een fotopuzzelquiz. De oplossing van de fotopuzzelquiz luidt: nieuwscyclus.
Hiermee zijn vijf waardebonnen van Tuincentrum ‘t Vaarderhoogt te winnen, die zijn verloot onder de goede inzendingen. De winnaars zijn: Dick Vos, Marion Vorgers, Jeannette van der Kemp, José van Oostende en Mac Hilhorst. Met dit vijftal wordt nog afgestemd wanneer ze hun bon kunnen ophalen bij het tuincentrum aan de Dorresteinweg. Alle vijf bonnen vertegenwoordigen een waarde van 25,00 euro, te besteden bij ‘t Vaarderhoogt.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie