Afbeelding
Eempers

Ernstige aanrijding, bestuurster aangehouden

2 juli 2019 om 09:15 lokaal

SOEST De politie heeft dinsdagochtend een bestuurster aangehouden, die eerder die ochtend betrokken was bij een ernstige aanrijding op de Wiardi Beckmanstraat. Ze was doorgereden, maar werd enkele honderden meters verderop, op de Beukenlaan, aangetroffen met haar beschadigde auto.

Het slachtoffer raakte bij de aanrijding ernstig gewond en een traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd.

Omstanders zouden hebben verklaard dat de man voor de auto was gesprongen, maar de politie kan dat niet bevestigen. Ze verklaart dat een voetganger op de Wiardi Beckmanstraat is aangereden en onderzoekt momenteel de oorzaak van de aanrijding die ernstige gevolgen heeft. De vrouw die de auto bestuurde is meegenomen naar het bureau en zal worden gehoord.

Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is dan ook officieel nog niet bekend. Omwonenden hoorden een harde klap toen het slachtoffer werd geschept. Volgens een getuige reed de veroorzaker van de aanrijding direct door zonder te stoppen. De auto zou aan de voorzijde flinke schade hebben en een kapotte voorruit.

Gedurende de afhandeling van het ongeluk was het doorgaande verkeer op de Wiardi Beckmanstraat vanaf de Beukenlaan tot de Jan de Rooystraat gestemd.

Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie