Afbeelding
Anke Rijksen

Aanhanger met vijf pokertafels erin gestolen in Soest

15 februari 2019 om 13:00 lokaal

SOEST Net na aanvang van het Pokerkampioenschap van Soest in café d'Oude Enghe is woensdagavond een aanhanger met pokertafels erin gestolen. Er stonden twee voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONKP) op het programma, maar slechts drie minuten nadat het toernooi was begonnen, was de aanhanger ineens spoorloos. ,,De pokertafels die erin zaten zijn uniek."

Johan Huisman, Alwin van Dalen en Nynke Ruinard stonden woensdag even buiten voor een praatje, toen hen ineens opviel dat de aanhanger met daarin de pokertafels van de auto af was. Toen bleek dat niemand van hen de aanhanger had losgekoppeld en had verplaatst, ontstond al snel het vermoeden dat de aanhanger gestolen was.

VIDEOBEELDEN De politie werd gebeld en het drietal ging ook zelf op onderzoek uit. Alwin en Nynke stapten in de auto om in de omgeving te gaan zoeken, terwijl Johan in de buurt op zoek ging naar camera's. ,,Op de videobeelden van d'Oude Enghe was de aanhanger een klein beetje te zien. Hier was duidelijk op te zien dat de aanhanger om 19.03 uur weggehaald is, letterlijk drie minuten na aanvang van het toernooi", meldt ONKP op haar website.

AANHANGER Het ONKP is op zoek naar een witte aanhanger, zonder reclame-uitingen erop. ,,De aanhanger heeft geen eigen kenteken, dus concluderen we dat de kans nihil is dat de aanhanger nog gevonden gaat worden." ONKP hoopt dat mensen de tafels ergens zien staan. ,,Ze zijn uniek, omdat ze niet meer in omloop zijn." Daarom doet de club een oproep: ,,Mocht je de komende tijd toevallig ergens een tafel van ons zien, laat het dan weten." De tafels hebben een rood met zwart doek en zijn gesponsord door Governor of Poker. 

Tips kunnen gemaild worden naar info@onkpoker.nl. 

advertentie
advertentie