Afbeelding
Eempers

Cheque van brandweer voor KiKa

9 januari 2019 om 20:55 lokaal

SOEST Het was een bijzonder moment in de brandweerkazerne toen oud-lid Martin Onwezen als organisator van de open oefen- en slangentoren dag die op zaterdag 22 december gehouden werd, de opbrengst van 193,10 euro in de vorm van een symbolische cheque overhandigde aan voorzitter Marinus van Toor van de Vereniging Vrijwillige Brandweer Soest. Het bedrag is overgemaakt op de rekening van KiKa.

In het kader van de open dag konden belangstellende inwoners eenmalig de twintig meter hoge toren beklimmen ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan ervan. Ze kregen daarbij uitleg over de functie en een financiële bijdrage geven voor de Stichting KiKa, die strijd tegen kinderkanker. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de opbrengst bekendgemaakt, waaraan ook brandweermensen een bijdrage hadden geleverd.

,,Wij als brandweer zijn blij om het vijftigjarig bestaan van de toren te hebben kunnen belichten, deze open te stellen voor bezoekers en er tevens een goed doel aan te kunnen verbinden", aldus Martin Onwezen bij de overhandiging van de cheque, waarvoor KiKa inmiddels de dank aan de brandweer heeft overgebracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie