Afbeelding
Archief BDUmedia

Komende week veel werk aan asfalt

9 september 2018 om 14:22 lokaal

SOEST Van maandag 10 tot en met vrijdag 21 september voert Dusseldorp Infra Sloop en milieutechniek B.V. onderhoudswerkzaamheden uit aan asfaltverhardingen in de gemeente. Hierdoor zijn bepaalde wegen en fietspaden overdag of 's nachts op bepaalde momenten tijdelijk gesloten of slecht bereikbaar.

Werkzaamheden worden tijdig op locatie aangekondigd door middel van borden, omwonenden worden tijdig schriftelijk geïnformeerd, laat de gemeente weten. Onvoorziene omstandigheden kunnen de uitvoering van het werk eventueel vertragen. De voorlopige planning van de eerst geplande werkzaamheden is als volgt:

VRIJHEIDSWEG Vervangen asfalttoplaag van de rijweg tussen de Koningsweg en de Laanstraat en een lokale asfaltreparatie in het fietspad van dinsdag 11 september tot en met donderdag 13 september. De bus (lijn 70) wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

NIEUWEGRACHT Lokale asfaltreparaties in de rijweg tussen de Koningsweg en de Oostergracht en het vervangen van de asfalttoplaag van het fietspad op de turborotonde Koningsweg ter plaatse van de aansluiting met de Nieuwegracht op donderdag 13 september.

BELVEDÈREWEG Lokale asfaltreparaties in de rijweg tussen de Koningsweg en de Belvedèreweg nummer 4 op woensdag 12 september.

ROTONDE DALWEG/BEUKENLAAN Vervangen asfalttoplaag van het fietspad op de rotonde ter plaatse van de Beukenlaan op donderdag 13 september.

VELDWEG Vervangen asfalttoplaag van het fietspad langs de Kerkstraat ter plaatse van de aansluiting met de Veldweg en een lokale asfaltreparatie in de rijweg op donderdag 13 september.

WEEGBREESTRAAT Vervangen asfalttoplaag van de rijweg tussen de Smitsweg en de Varenstraat en een lokale asfaltreparatie in de rijweg tussen de Valeriaanstraat en de Eigendomweg van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 september.

OBRECHTSTRAAT Vervangen asfalttoplaag van het fietspad tussen Obrechtstraat nummer 17 en de Koningsweg van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 september.

VEENBESSTRAAT Vervangen asfalttoplaag van de rijweg van de Veenbesstraat vanaf nummer 780 tot en met nummer 790 en van de rijweg van de Valeriaanstraat tussen de Veenbesstraat nummer 790 en de Weegbreestraat van maandag 17 tot en met dinsdag 18 september.

GERRIT VAN DE VEENSTRAAT Vervangen van de asfalttoplaag van de rijweg tussen de Wiardi Beckmanstraat en de Klaarwaterweg van dinsdag 18 tot en met woensdag 19 september.

advertentie
advertentie