De Avondvierdaagse loopt langs de mooiste plekjes van Soest
De Avondvierdaagse loopt langs de mooiste plekjes van Soest Avondvierdaagse Soest

Vol energie de uitdaging aan

27 maart 2024 om 07:46 Lokaal Deel je nieuws

De Avondvierdaagse van vorig jaar was in meerdere opzichten een mijlpaal. Het was niet alleen het 40-jarige jubileum van de Avondvierdaagse in Soest zelf, maar ook het 40-jarige jubileum van een aantal bestuursleden van de Plaatselijke Regelingscommissie voor de Avondvierdaagse in Soest. Deze mensen zijn 40 jaar geleden begonnen met de Avondvierdaagse in Soest, en hebben sindsdien hun hart en ziel gegeven om er elk jaar weer een succes van te maken, 40 jaar lang! Hun inzet en toewijding hebben de Avondvierdaagse tot het geliefde evenement gemaakt dat het vandaag is. Dankzij hen hebben generaties lang kunnen genieten van de gezelligheid, de gezondheid en het gemeenschapsgevoel dat de Avondvierdaagse met zich meebrengt.

Na 40 jaar hebben zij het stokje doorgegeven. Dit jaar organiseren we de Avondvierdaagse met nieuwe bestuursleden. Aan alle vrijwilligers en het vorige bestuur: hartelijk dank voor jullie onvermoeibare inspanningen en jullie toewijding. Zonder jullie zou dit alles niet mogelijk zijn geweest.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om deel te nemen aan dit prachtige evenement en samen met ons de straten van Soest te vullen met vrolijkheid en beweging. Laten we samen nieuwe herinneringen maken en genieten van de gemeenschap en uitdaging die de Avondvierdaagse ons biedt.

Van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei 2024 trekken we weer vier avonden de wandelschoenen aan om de prachtige omgeving van Soest te ontdekken. Dat worden weer vier avonden vol sportiviteit, uitdaging en gezelligheid!Inschrijven voor de Avondvierdaagse in Soest kan vanaf 1 april via https://avondvierdaagsesoest.nl/.. Tot en met 15 mei kost inschrijven 7 euro. Inschrijven bij de start van Avondvierdaagse kost 8,50 euro.

advertentie
advertentie