Afbeelding
Jaap van den Broek

Gildefeesten voor de deur

17 augustus 2018 om 12:08 lokaal

SOEST De afgelopen dagen is De Blaak omgetoverd tot het vertrouwde decor voor de gildefeesten. Een vrijwilligersleger bouwde de tenten op aan de Ferdinand Huycklaan waar de komende anderhalve week (tien)duizenden mensen vertier zullen vinden.

Het tweedaagse wandelevenement van le Champion staat zaterdagochtend garant voor de opening van de gildefeesten. Aan de Eem vindt 's avonds een concert plaats. Op zondagmiddag ontvangt het Groot Gaesbeeker Gilde tijdens een besloten bijeenkomst relaties.

In vogelvlucht volgen de fietstocht (maandag), Feest op de Pedalen (dinsdag). Gildeloop (woensdag), Koningsbal (donderdag, besloten) en de muziekavond met Dirty Daddies & Snollebollekes (vrijdag).

De klemtoon ligt op het weekeinde van 25 en 26 augustus met onder andere de Volksspelen, het Volkspaardenfeest, Partynight (zaterdag) en natuurlijk het koningsschieten en de Bolle Jan Road Show (zondag). Op maandag 27 augustus is er 's middags een feest voor 55-plussers met Jan Keizer en Annie Schilder en 's avonds voor de jeugd (Slam FM).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie