Na onder meer een scrabblewedstrijd (foto) houdt de SLAS nu een columnwedstrijd.
Na onder meer een scrabblewedstrijd (foto) houdt de SLAS nu een columnwedstrijd. Martin Huizenga

Columnwedstrijd bij SLAS met als thema ‘Toekomstdroom’

26 januari 2021 om 08:00 Kunst

SOEST Toekomstdroom. Dat is het thema van de columnwedstrijd die de Stichting Literaire Activiteiten Soest (SLAS) houdt. Inzendingen zijn nog tot en met 31 januari welkom.

De SLAS daagt iedereen uit, die een toekomstdroom heeft. Ovcer zijn of haar leven, over de wereld, over de woon- en leefomgeving, over de tijd na corona. Die bewegingsvrijheid hebben mensen die een column willen schrijven en tegelijkertijd willen meedoen aan de wedstrijd van de SLAS.

Grappig, leuk, origineel zijn de drie voornaamste trefwoorden die de jury in ogenschouw zal nemen bij het beoordelen van de inzendingen. Die mogen maximaal driehonderd woorden bevatten.

Iedereen mag één column insturen. Deze mag niet eerder gepubliceerd en/of eerder bekroond zijn. De winnaar ontvangt een online cursus naar keuze van de schrijversonline academie. De winnende column wordt gepubliceerd de Soester Courant en op de website van de SLAS.

Voor de winnaars van de tweede en derde prijs ligt het grote-schrijfboek van Louis Stiller al te wachten.

Deelname staat open voor inwoners van de gemeente Soest vanaf 18 jaar. Inzenden: uiterlijk 31 januarui via secretariaat@slas-soest.nl o.v.v. naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.

advertentie
advertentie