Afbeelding
Pixabay

Nieuwe traditie voor Soesterberg: ontsteken van 10 meter grote ‘lichtjesboom’ op het Den Berghplein

20 november 2023 om 07:44 Evenementen

SOESTERBERG De feestelijke sfeer van Kerstmis moet op vrijdag 8 december om 19.00 uur tot leven komen op het Den Berghplein in Soesterberg, dankzij de ontsteking van een tien meter hoge lichtjesboom. Jong en oud zijn van harte uitgenodigd om de betovering van het kerstseizoen te delen en te genieten van een sfeervol samenzijn.

Het idee van de lichtboom is vanuit de bewoners aan her Den Berghplein ontstaan. De feestelijke gebeurtenis gaat gepaard met kerstliederen die een warm gevoel van samenzijn moeten creëren. De Kerstman zelf is ook aanwezig, klaar om vreugde en lachende gezichten te verspreiden onder bezoekers. ,,Om warmte te brengen, schenken we chocolademelk en soep en is er een kleine verrassing voor de jongeren.”

Het Den Berghplein krijgt gedurende de feestdagen de fonkelende lichtjesboom als stralend middelpunt. De lichtjesboom is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest en SWOS. De feestelijke avond op het plein is mede mogelijk gemaakt door de Plusmarkt, Oriëntal Swan en De Schieter.

DEN BERGHPLEIN

Den Berghplein is een centrale ontmoetingsplaats in Soesterberg, ‘waar gemeenschapsgeest en vieringen samenkomen’. ,,Met de ontsteking van de Lichtjesboom willen wij als bewoners een jaarlijkse traditie starten die de betekenis van feestdagen in de gemeenschap versterkt”, schrijft Joke van Kampen namens de organisatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie