Afbeelding
Balans

Feestelijke Burendag bij kinderboerderij De Veenweide

8 september 2020 om 16:44 Evenementen

SOEST Op zaterdag 26 september is het landelijke Burendag. Normaal houdt de kinderboerderij een groot Burendag Festival, maar vanwege corona is het dit jaar wat kleinschaliger met als thema ‘Bakkie voor de buurt’.

Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er verschillende activiteiten op de kinderboerderij, gericht op kinderen en volwassenen die zich weer even kind willen voelen. Het moet een evenement voor jong en oud worden met een open circuspiste, springkussen, sport- en spelactiviteiten door de buurtsportcoaches, knutselen op zolder, traktatie maken bij Bink, bingo op het terras door de buurtbewoners en een speurtocht over de kinderboerderij. Daarnaast worden de buren van de kinderboerderij getrakteerd op een ‘bakkie voor de buurt’.

De entree en alle activiteiten zijn gratis. Reserveren is niet nodig, maar vanwege corona kunnen er maximaal 150 bezoekers tegelijk op het terrein aanwezig zijn. Slecht weer is geen probleem, dan verhuizen de activiteiten naar binnen. Ook wie niet in Overhees of Soest woont , is  welkom.

advertentie
advertentie