Een inzending uit 2018 voor een vorige fotowedstrijd.
Een inzending uit 2018 voor een vorige fotowedstrijd. Janneke van Harskamp-de Lange

Zomerfotowedstrijd Soester Courant start zaterdag

6 juli 2022 om 07:30 Activiteiten

SOEST De Soester Courant houdt deze zomer weer een fotowedstrijd. De winnaar kan een driedaags arrangement tegemoet zien voor twee personen in Kasteel Westhove, de vestiging van Stayokay in Domburg. Dat is mede mogelijk gemaakt door Anne Breemer, hostelmanager van Stayokay aan de Bosstraat.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen en een diner en natuurlijk een welkomstdrankje op de eerste middag. Daarnaast worden een dag lang twee fietsen beschikbaar gesteld, waarop de winnaar met zijn of haar reisgenoot de Zeeuwse omgeving kan verkennen.

BEROEMDHEDEN Veel beroemdheden verbleven in het verleden al op het goed dat in de dertiende eeuw op naam stond van graaf Floris V. In de loop der eeuwen logeerden er onder anderen Karel de Stoute, Philips van Oostenrijk, zijn zoon (de latere Karel V), Prins Willem V, koningin-regentes Emma, koningin Wilhelmina.

Stayokay Domburg is gevestigd in het kasteel en de koetshuizen, er is ook een museum over het landschap van Zeeland op het terrein gevestigd. Het strand ligt op loopafstand, onder andere het stadje Domburg en Middelburg lonken eveneens. 

THEMA De zomerfotowedstrijd barst zaterdag 9 juli los. Vanaf die dag kunnen foto’s worden ingestuurd. Over het thema hoeven we niet ingewikkeld te doen: dat is de zomer. Iedereen mag dat breed te interpreteren thema op zijn eigen wijze invullen, zolang dat maar een zomers kiekje oplevert. 

PUBLICEREN De redactie van de Soester Courant plaats in principe alle foto’s die aan de voorwaarden voldoen, op de website www.soestercourant.nl. Wie een foto instuurt gaat er automatisch mee akkoord dat de Soester Courant de ingezonden foto ongevraagd en onbeperkt kan publiceren via zijn mediakanalen. 

Van woensdag 13 tot en met woensdag 24 augustus publiceert de Soester Courant elke woensdag een kleine, willekeurige greep van de inzendingen in de krant. Dat betekent niet per definitie dat de winnende inzending bij de in de papieren versie gepubliceerde foto’s zit.

De redactie van de Soester Courant roept iedereen op mee te doen aan de zomerfotowedstrijd. Ook wenst ze iedereen een fijne zomervakantie, in binnen- of buitenland of gewoon lekker thuis.

Spelregels
- De foto moet in een JPG-bestand van minimaal 500kb worden aangeleverd per e-mail: soestercourant@bdu.nl o.v.v. volledige naam, adres en telefoonnummer.
- Inzenden kan van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus. Foto’s die ervoor of erna worden ingestuurd, worden verwijderd.
- Alleen abonnees van de Soester Courant dingen mee naar de prijs, het arrangement bij Stayokay Domburg.
- Na de sluitingstermijn buigt de jury zich over de inzendingen en wordt de winnende foto gekozen. Over de uitslag geen discussie.
- De winnaar krijgt bericht en gaat ermee akkoord dat de overhandiging van de prijs in woord en beeld gepubliceerd wordt door de Soester Courant.

De vestiging van Stayokay in Domburg.
advertentie
advertentie