Springen, zingen, dansen en kunst maken tijdens KunstHappen.
Springen, zingen, dansen en kunst maken tijdens KunstHappen. Ruben Jorksveld

KunstHappen in Voorjaarsvakantie bij KunstenHuis Idea Soest

27 februari 2022 om 11:00 Activiteiten

SOEST Kinderen kunnen deze vakantie springen, zingen, dansen, kunst maken en leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes. In de komende voorjaarsvakantie zal het bij KunstenHuis Idea in Soest bruisen van de leuke activiteiten. 

Wie een dag niet in Soest kan, kan op een andere dag KunstHappen in Bilthoven of Zeist. Alle dagen wordt het een creatief feestje voor de deelnemers. Inschrijven kan via www.kunstenhuis.nl.

PROGRAMMA 6+ Op maandag 28 februari start een workshopdag in KunstenHuis Idea in Soest, op dinsdag 1 maart is er KunstHappen in Het Lichtruim in Bilthoven en op donderdag 3 maart is er KunstHappen in locatie De Egeling in Zeist voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Van 9.00 tot 14.00 uur kunnen zij meedoen aan een leuke, creatieve workshopdag. De kinderen krijgen verschillende workshops aangeboden, verdeeld over de vier disciplines van KunstenHuis Idea: beeldende kunst, dans, muziek en theater. Alle workshops duren 45 minuten.

PROGRAMMA 4+ Mini KunstHappen is speciaal voor kleuters van 4 tot en met 6 jaar. Tussen 9.00 en 11.30 uur gaan ze dansen, muziek en vooral heel veel plezier maken. Mini KunstHappen is op woensdagochtend 2 maart in zowel De Bilt als Zeist en op vrijdagochtend 4 maart in Theater Idea in Soest.

KunstenHuis Idea Soest is te vinden aan de Willaertstraat 49 in Soest. Kosten: KunstHappen € 35,- per kind, inclusief snack en limonade (lunch zelf meenemen). Mini KunstHappen kost € 20,- per kind inclusief snack en limonade. Aanmelden en meer info via www.kunstenhuis.nl.

advertentie
advertentie