Un Triomphe: twee middag- in plaats van avondvoorstellingen.
Un Triomphe: twee middag- in plaats van avondvoorstellingen. Paradisofilm

Artishock Soest vervroegt aantal (film)activiteiten

2 december 2021 om 13:00 Activiteiten

SOEST Door het aanvangstijdstip naar de middag te verschuiven kan een aantal (avond)activiteiten van Artishock toch doorgaan. Het gaat de komende week om twee filmvoorstellingen (maandag en woensdag), daarna onder andere ook om Jazz Jam (zondag)

De vertoning van het Franse ‘feelgood’ drama Un Triomphe begint op maandag 6 december al om 14.00 uur in plaats van het gebruikelijke tijdstip van 20.15 uur. Hetzelfde gebeurt op woensdag 8 december met de Nederlandse film Drijfzand (14.00 i,p.v. 20.15 uur).

Ook de week erna gaat Filmhuis Artishock de filmvoorstellingen op maandag 13 december (Pourris Gâtés) en woensdag 15 december (weer Un Triomphe) om 14.00 uur projecteren op het witte doek in de zaal aan de Steenhoffstraat 46a.

Voor mensen die naar de ‘bios’ willen voor Eiffel, verandert er niets. Deze voorstelling kan gewoon doorgaan op het geplande tijdstip, zondag 12 december om 11.00 uur.

Per filmvoorstelling zijn maximaal negentien plaatsen beschikbaar. Een kaartje kost 8,00 euro (leden 6,00 euro) en reserveren is verplicht: http://www.artishock-soest.nl..

JAZZ JAM Om Jazz Jam vóór 17.00 uur te kunnen beëindigen is de aanvang ervan op zondag 12 december naar voren geschoven. Vanaf 13.30 uur kunnen gevorderde en semi-professionele muzikanten (en zangers) zich uitleven in de muziek. De sessie staat onder leiding van Marie José Tiemstra. Er is ook een combo ter begeleiding. Er is voldoende bladmuziek in allerlei toonsoorten beschikbaar, maar de deelnemers mogen zelf ook bladmuziek (minimaal drie kopietjes) meenemen. Zij dienen zich wel aan te melden via jazzjam@artischok-soest.nl..
Deelname is gratis, publiek kan ook gratis naar binnen.

Bij zowel het Filmhuis als de Jazz Jam moet een QR code en een identiteitsbewijs worden getoond. Voor de coronaregels bij de activiteiten verwijst Artishock naar de website (zie boven).

advertentie
advertentie