Kinderen kunnen zich gaan bekwamen in heuse circusacts.
Kinderen kunnen zich gaan bekwamen in heuse circusacts. Pauluz@Concrestate

Kinderen leren circusacts in zomervakantie

25 juni 2021 om 10:00 Activiteiten

SOEST Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen op maandag 19 en op maandag 26 juli deelnemen aan een workshop van Circus Snor. Na twee uur mogen ze thuis hun kunsten vertonen aan het hooggeëerd publiek.

Stichting Balans is een samenwerking met Circus Moustache aangegaan. Artiesten komen twee keer naar Soest om kinderen de fijne kneepjes bij te brengen bij verschillende acts. Lopen over een touw, rijden op een ‘gekke fiets’ en goocheltrucs, van alles passeert de revue tijdens de workshops.

Het circus strijkt op maandag 19 juli neer in de speeltuin aan de Weegbreestraat. Die dag is de workshop bedoeld voor kinderen die in Smitsveen wonen. De workshop is dan van 11.00 tot 13.00 uur. Er is plek voor vijftig deelnemers.

KINDERBOERDERIJ Een week later, op 26 juli, is Circus Snor op kinderboerderij De Veenweide aan het Vedelaarpad. Dan zijn er twee workshops, van 11.00 tot 13.00 en van 15.00 tot 17.00 uur. Deze sessies zijn bestemd voor kinderen uit Soest en Soesterberg. Beide keren kunnen vijftig kids meedoen.

AANMELDEN De workshop circus skills is gratis, maar het is wel van belang dat belangstellenden kinderen zich aanmelden. Dat kan via een belletje of een Whatsappje naar Jochem, 06-10320971, of Marieke: 06-57539625.

INFORMATIE Meer informatie is verkrijgbaar bij Marieke Pothoven (m.pothoven@stichtingbalans.nl) of te vinden op de website www.stichtingbalans.nl/agenda

advertentie
advertentie