Aart Bosman en Marlies Wijma van VVZ '49 ontvangen de 'verdubbelaar' uit handen van GCA directeur Frank Molkenboer (links)
Aart Bosman en Marlies Wijma van VVZ '49 ontvangen de 'verdubbelaar' uit handen van GCA directeur Frank Molkenboer (links) Jaap van den Broek

VVZ ’49 in de prijzen: verdubbelaar Grote Clubactie naar Soest!

6 februari 2021 om 14:14 Sport Deel je nieuws

Ook sportverenigingen kunnen momenteel wel een steuntje in de rug gebruiken, VVZ ’49 reageerde dan ook verheugd op de winst van de Grote Clubactie ‘verdubbelaar’ ter waarde van €2.900,-. Deze prijs wordt elk jaar onder de 2.500 deelnemende verenigingen verloot. Op zaterdag 6 februari toog Grote Clubactie directeur Frank Molkenboer naar de Eemweg te Soest om de prijs uit te reiken: een verdubbeling van het dit jaar door de vereniging ingezamelde bedrag!

De cheque ter waarde van €2.961,80 werd in ontvangst genomen door VVZ voorzitter Aart Bosman en Marlies Wijma van VVZ's Jeugd Activiteiten Commissie.

Aart Bosman complimenteerde Molkenboer met de steun die door de Grote Clubactie wordt gerealiseerd. “Met name voor de jeugd ontwikkelt en investeert VVZ ’49 stevig door, de bijdrage van de Grote clubactie en donaties van betrokken leden maken dat we ondanks Corona kunnen blijven investeren om onze jeugd voetbalplezier te bieden.”

De voorzitter toonde de bezoekers onder meer de recent geïnstalleerde ‘Panna kooi’ welke vorig jaar middels een Benefiet diner en veiling werd gefinancierd.

Grote Clubactie directeur Frank Molkenboer vertelde onder meer over de digitale transformatie die de actie dit jaar doormaakte: “Eigenlijk was de digitale toepassing nog maar net getest maar door Corona kreeg het online verkopen direct een enorme stimulans, zo’n 80% van de loten zijn in 2020 digitaal verkocht!”

Welke bestemming het prijzengeld vanuit de Grote Clubactie binnen VVZ krijgt wordt binnenkort bekend gemaakt.

advertentie
advertentie