De gewonde man moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.
De gewonde man moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Eempers

Man ernstig gewond bij val door ruit in Soest

19 juli 2022 om 22:50 Overig

SOEST Bij een incident op de Albert Cuyplaan is dinsdagavond een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer werd met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Aanvankelijk werd gemeld dat de man het slachtoffer was geworden van een steekincident.

Later werd duidelijk dat het ging om een voorval in een woning. Daarbij zou de man door een ruit zijn gevallen, met als gevolg ernstige snijwonden.

Bij aankomst van de hulpdiensten, twee ambulances en drie politiewagens, lag het slachtoffer op de stoep tegen de buitenmuur van een flatgebouw. Omstanders verleenden hem eerste hulp, Nadat de man was gestabiliseerd door ambulancemedewerkers, werd hij naar het ziekenhuis gebracht.

De traumahelikopter die was opgeroepen hoefde uiteindelijk niet te landen  De politie stelde direct een onderzoek in naar de oorzaak van het incident. Daar is nog geen mededeling over gedaan. De brandweer werd ingeschakeld om het wegdek schoon te spuiten. Er waren veel belangstellenden rond het afgezette gebied, waar het slachtoffer lag en werd behandeld. 

De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht.
advertentie
advertentie