Afbeelding
Politie

Verdacht bezoek aan huis Soest; politie zoekt getuigen en beelden

31 augustus 2021 om 15:22 Overig

SOEST De politie is op zoek naar getuigen en beelden van een nachtelijk bezoek dat twee mannen aflegden aan een woning aan de Prins Hendriklaan in Soest. In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 augustus belden zij bij een woning aan.

Omdat de bewoner niemand verwachtte op dat late tijdstip, checkte hij eerst zijn camera. Hij zag twee onbekende mannen voor zijn deur staan, die ieder de capuchon van een hoodie over hun hoofd hadden.

De bewoner vertrouwde het niet en stond de nachtelijke bezoekers niet te woord. Toen zij door hadden dat er niet zou worden opengedaan, vertrokken ze in de richting van de Julianalaan. Uit camerabeelden werd later duidelijk dat de twee de betreffende woning eerst een poosje hadden geobserveerd.

SIGNALEMENT Volgens de politie is de bewoner erg geschrokken van deze gebeurtenis. Daarom wil de politie graag meer weten over deze twee mannen. Het tot nog toe bekende signalement luidt als volgt:

De ene man is ongeveer 1.80 meter lang, heeft zwart haar, met een witte hoofdbedekking (waarschijnlijk een hoodie). De man droeg een groen/bruine jas met daaronder een grijs/zwarte broek en zwarte schoenen. -Op zijn rug droeg hij een zwarte rugzak.

Van de tweede man is de lengte niet geschat. Hij droeg een baseball petje met daarover groene hoofdbedekking (waarschijnlijk een hoody). Hij was geheel in het zwart gekleed, maar met een opvallende fluoriderende streep op de rug. Hij droeg zwart-witte sportschoenen.

MELDEN Wie iets heeft gezien of beschikt over bruikbare camerabeelden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan door de beelden te uploaden via dit formulier  onder vermelding van zaaknummer: 2021274190. Meldingen over deze zaak kunnen worden gedaan via tel. 0900-8844 of (anoniem) 0800-7000 of M-Online

.

advertentie
advertentie