Afbeelding
News United / Marnix Manschot

Getuigenoproep ongeval op de Birkstraat in Soest

25 januari 2023 om 14:05 Ongeval

SOEST Dinsdagavond raakte een scooterrijder gewond bij een aanrijding op de Birkstraat in Soest. De politie doet onderzoek naar de oorzaak en komt daarvoor graag in contact met getuigen. Eerder artikel over het ongeval is hier te vinden.

Dinsdag 24 januari reed het slachtoffer op zijn scooter op de Birkstraat in Soest. Bij de afslag richting de Birkt werd hij door nog onbekende oorzaak geschept door een personenauto. Aanvankelijk reed de bestuurder van deze personenauto door, maar korte tijd later keerde hij terug naar de plaats van het ongeval. 

NA HET ONGEVAL Het slachtoffer is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenauto wordt door de politie gehoord over zijn betrokkenheid bij dit ongeval. De Birkstraat werd na het ongeval enige tijd afgesloten voor het uitvoeren van technisch onderzoek.

ONDERZOEK De politie is op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren.  Het ongeval vond plaats op de Birkstraat op 24 januari rond 19:30. Toeschouwers, mensen met camerabeelden of meer informatie, deze mensen wilt de politie graag spreken.  Bel 0900 8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem melding doen kan ook: Meld Misdaad Anoniem of bel 0800 7000.

Deel dit artikel via:
advertentie