Afbeelding
Jeroen van der Veer

Drugsdealers aangehouden; huiszoeking in Soest

6 maart 2020 om 15:34 Misdaad

SOEST De politie heeft dinsdag 3 maart de spil in een dealernetwerk in Hoograven aangehouden. Een deel van het netwerk eromheen is in de dagen erna ook aangehouden. In de actie werd onder meer huiszoeking verricht in Soest.

Politieonderzoek naar drugsdealen in de wijk Hoograven leidde naar een 25-jarige man uit Breukelen, die dinsdagavond 3 maart rond 23.00 uur  in Hoograven werd aangehouden. Een deel van het netwerk om hem heen, dat ervan verdacht wordt de drugs te verwerken en weer verder te verhandelen werd in kaart gebracht. In dit kader werden dinsdagavond een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden en woensdag 4 maart werd een derde verdachte, een 22-jarige Utrechter, aangehouden. Zij worden verdacht van handel in verdovende middelen. Donderdagavond 5 maart werd een vierde verdachte aangehouden. Deze verdachte, een 24-jarige Utrechter, zit nog vast.

In meerdere woningen in Utrecht, Breukelen en Soest werd zoeking gedaan. Hier werden onder meer harddrugs, geld, middelen om drugs te versnijden en dure merkkleding aangetroffen. Deze werden in beslag genomen.

advertentie
advertentie