Soester voetbalclubs: 1 zege, 4 nederlagen

26 september 2022 om 10:00 Voetbal Ronald Kersten
Aanvoerder Hessel de Goey houdt zicht op de bal, net als Maarten Jan Belt (rechts). Hees was een klasse beter dan Zeist.
Aanvoerder Hessel de Goey houdt zicht op de bal, net als Maarten Jan Belt (rechts). Hees was een klasse beter dan Zeist.

SOEST Voor de Soester voetbalclubs viel er niet veel te juichen in de eerste ronde van de competitie. Alleen Hees boekte een overtuigende overwinning. SO Soest, VVZ’49, SEC en ‘t Vliegdorp kwamen er niet aan te pas.

Door Johan van Beek

Bij Hees zijn de verwachtingen hooggespannen, nadat de selectie in de afgelopen maanden opvallend is versterkt. De ploeg gaf aan de Verlengde Oude Utrechtseweg meteen haar visitekaartje af, ondanks dat Majid Ghaddari zich blesseerde tijdens het opwarmen en aan de kant moest blijven. Zeist had niets in te brengen...

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.