John van Loen heeft verlengd met één jaar.
John van Loen heeft verlengd met één jaar. Ton van Zoeren

John van Loen verlengt contract bij VVZ ‘49

8 november 2020 om 10:42 Voetbal

SOEST John van Loen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van VVZ ‘49 uit Soest. De trainer heeft zijn contract met één jaar verlengd, heeft het bestuur van de voetbalclub bekendgemaakt op vvz49.nl. ,,Wij maken nu twee rare seizoenen mee door de Covid-19-pandemie, maar zowel John van Loen als het bestuur vinden dat er geen reden is om afscheid van elkaar te nemen. Daar komt bij dat De Rode Baron genoeg perspectief ziet om volgend seizoen een goed team op de been te brengen”, laat het bestuur weten.

Ook Van Loen is erg blij met alle ontwikkelingen binnen de vereniging. ,,Ik voel mij thuis bij VVZ ‘49 en ik ben blij dat ik onderdeel ben van de toekomst plannen van de vereniging. Ook ik vind het niet leuk dat we niet kunnen trainen, spelen of samenkomen in de kantine. Toch merk je aan alles, dat de vereniging niet stil staat. Vele vrijwilligers zijn nog steeds druk bezig voor de vereniging, ik ben trots dat ik daar onderdeel van mag zijn.”

In het spoor van hoofdtrainer van Loen heeft bijna de volledige staf al aangegeven er nog een jaar aan vast te plakken. De staf van het vlaggenschip ziet er volgend jaar als volgt uit: assistent-trainer: Alemdar Kurt; elftalleider: Wout Posthuma; fysio: Kevin Schimmel; materiaalman: Ton Rossenberg en grensrechter: Teus Verwoerd. Keeperstrainer Mark Brouwer zal eind november bekendmaken wat hij volgend seizoen gaat doen.

advertentie
advertentie