Autoschadeherstelbedrijf van Rijnsoever
Autoschadeherstelbedrijf van Rijnsoever Fixico

Herstelbedrijf uit Soest uitgeroepen tot één van de beste van Nederland

31 oktober 2018 om 10:23 Sport/sport Deel je nieuws

Schadeherstelplatform Fixico heeft op 31 oktober 2018 de 25 best beoordeelde herstelbedrijven van Nederland bekendgemaakt en Autoschadeherstelbedrijf van Rijnsoever uit Soest is ook in de prijzen gevallen. 

Meer dan 6.000 autobezitters hebben dit jaar met een beoordeling bijgedragen aan de uitreiking van de ‘Top Rated Award’. De 650 Nederlandse herstelbedrijven die in aanmerking kwamen, moesten gemiddeld een 8.5 scoren op alle onderdelen. Autoschadeherstelbedrijf van Rijnsoever scoorde gemiddeld een 9.31.

Door alle klantbeoordelingen te analyseren zijn de 25 best beoordeelde Nederlandse herstelbedrijven naar voren gekomen. Fixico concludeert dat een goede prijs-kwaliteitverhouding tegenwoordig niet meer voldoende is voor herstelbedrijven om zich te kunnen profileren. In de klantbeoordelingen werden dit jaar de volgende drie zaken het meest genoemd: service, transparantie en snelheid.

De awards worden door Fixico jaarlijks op landelijk niveau uitgereikt en zijn bedoeld om service en vakmanschap te belonen. Klantbeoordelingen zijn leidend in het bepalen van de winnaars. De winnende herstelbedrijven moeten gemiddeld gezien het hoogste cijfer hebben (minimaal 8.5) en het afgelopen jaar minstens 20 beoordelingen hebben ontvangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie