Afbeelding
Pixabay

Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker in Soest

29 november 2023 om 08:19 Denksport

SOEST Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert op woendag 27 december het pokerkampioenschap van Soest. Liefhebbers van het kaartspel kunnen zich inschrijven en melden bij Café De Oude Enghe in Soest. Deze voorronde van het ONK Poker is bedoeld om spelers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het spel en een gezellige en veilige omgeving te bieden voor recreatieve pokerspelers. 

De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Soest’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. De winnaar wordt de nieuwe ‘Pokerkampioen van Nederland’ en laat daarmee naar schatting van de organisatie ruim 30.000 deelnemers achter zich. 

Ook in de finale valt er enkel een grote trofee te winnen. De winnaar van vorig jaar is echter wel, samen met een andere finalist, benaderd voor een sponsordeal. Hij mocht afgelopen zomer deelnemen aan een toernooi in de World Series of Poker in Las Vegas en wist ruim 10.000 euro te winnen. 

Iedereen die mee wil doen kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Deelname kost 13.50 euro bij online aanmelding. Voor nieuwe spelers is deelname gratis. Op deze manier kunnen deelnemers kijken of poker iets voor hen is. Door een account aan te maken krijg je twee gratis tickets. Eén ticket kun je gebruiken voor de live voorronde in Soest en het andere ticket kan ingezet worden voor een online toernooi. 

Het Pokerkampioenschap van Soest begint op 27 december om 19.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie