Beste abonnee,


Op uw scherm ziet u de geheel vernieuwde SoesterCourant.nl. De site is eigentijdser en bevat bovendien tal van exclusieve artikelen waar u, als trouwe lezer, uiteraard toegang toe heeft. 

Datzelfde geldt voor de digitale krant, die net als onze website, in een nieuw jasje is gestoken. Om u toegang tot de exclusieve artikelen en de digitale krant (e-paper) te geven dient u 1-malig uw gegevens te registreren op de website. Dat kan via het inlogscherm rechtsboven op de homepage of via de link https://www.soestercourant.nl/register


Wanneer deze stappen zijn voltooid ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres een validatielink waarna ingelogd kan worden. Het proces is daarmee bijna voltooid. 

Het enige wat nog moet gebeuren is uw abonnement te koppelen aan de zojuist doorgevoerde registratie.

U hebt daarvoor uw abonneenummer cq. relatienummer nodig en uw postcode. Met deze 2 gegevens kunnen we uw toegang activeren, waarna de registratie voltooid is.

In het kort nog even de stappen:

Ga naar het inlogscherm rechts bovenin op de site


Afbeelding

  • Vervolgens dient u zich te  registreren. Let op! uw bestaande (oude) inloggegevens (mailadres + wachtwoord) zijn niet meer geldig. 


Afbeelding

Afbeelding

  • Nadat u op de button ‘Registreren’ hebt geklikt ontvangt u een registratielink in de mailbox van het door u opgegeven e-mailadres. Door op ‘hier’ te klikken komt u ingelogd terug op de baarnschecourant.nl


Beste <naam>

Bedankt voor uw aanvraag voor registratie van uw account.

Klik hier om uw account te activeren.


  • Vervolgens gaat u nog eenmaal terug naar uw inlogscherm, waarop u de gegevens terugvindt die u zojuist heeft ingevoerd. Klik vervolgens op ‘Gegevens aanpassen’


Afbeelding

Afbeelding


Als uw e-mailadres al bekend is bij ons, ziet u nu uw abonnement vermeld staan. Zo niet, dan kunt u uw registratie voltooien door de gegevens van uw account te completeren. 


Bij de vraag of u al abonnee bent kunt u na het klikken op ‘Klik hier’ uw Relatienummer en Postcode invoeren. 


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


  • Door het invullen van uw relatienummer samen met uw postcode, verschijnt er een groen vinkje als uw abonnement herkend wordt. Door dit registratieformulier op te slaan is de procedure voltooid en krijgt u de melding dat de gegevens succesvol zijn aangepast. U kunt voortaan inloggen met uw mailadres en zelfgekozen wachtwoord. 


Wij hebben naar de e-mailadressen die bij ons bekend zijn een e-mail gestuurd met het relatienummer. Heeft u geen e-mail ontvangen en weet u uw relatienummer niet? 

Stuur dan een mailtje naar service@bdu.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw relatienummer toe! 


Klik  HIER om de handleiding als pdf te downloaden.

De redactie van de Soester Courant wenst u veel leesplezier!