Ton Schothorst in kerstsfeer. ,,Wij verkopen via www.kerstboomsoest.nl de Nordmann. Die blijft tot ver na nieuwjaar goed.
Ton Schothorst in kerstsfeer. ,,Wij verkopen via www.kerstboomsoest.nl de Nordmann. Die blijft tot ver na nieuwjaar goed." Schothorst

‘Een volle kerstboom tot 3 Koningen’ bij Kerstboomsoest.nl

1 december 2021 om 08:30 Zakelijk

SOEST Ton Schothorst heeft, namens Van Doorn Soest, jarenlang gezorgd voor de kerstboom in menig Soester huis. Ook na de verkoop van zijn bedrijf, aan JdB Groep, blijft Ton de kerstsfeer -letterlijk- in huis brengen. De website www.kerstboomsoest.nl brengt de kerstboom gewoon bij de voordeur.

Iedereen wil in de laatste dagen van 2021 de gezelligheid in huis halen. Met een kerstboom van Kerstboomsoest.nl wordt het knus in huis. Een echte spar brengt het decembergevoel in huis. Daar kan volgens eigenaar Ton Schothorst geen kunststoffen variant tegenop.

NORDMANN Kerstmis vieren rondom een Nordmann waarvoor je dus de deur niet uit hoeft. Ton: ,,Wij verkopen via onze website www.kerstboomsoest.nl alleen maar de Nordmann-boom. Waarom? Omdat je geen boom in huis wilt hebben die snel zijn naalden verliest. Een kale boom op 22 december wil niemand toch? De Nordmann blijft mooi vol. Tot aan het feest van Drie Koningen op 6 januari heb je de ultieme eindejaarsfeer in huis.”

ARDENNEN Ton Schothorst weet waarover hij praat. Als eigenaar-directeur van Van Doorn Soest kocht en verkocht hij jarenlang zelf de kerstbomen. ,,Ik neem de bomen al vele jaren af van dezelfde kweker met schitterende akkers in de Belgische Ardennen. Die bomen staan in de meest optimale omstandigheden te groeien tot echte prachtexemplaren.“

Wij bezorgen de boom gratis bij de mensen thuis

VERTROUWD ,,De nieuwe eigenaar van mijn oude bedrijf heeft ervoor gekozen om geen kerstbomen te verkopen. Ik wil de mensen in Soest en Baarn graag de gelegenheid geven om hun kerstboom alsnog via het vertrouwde adres aan te schaffen. Dat gaat dus vanaf dit jaar niet via een fysieke winkel maar online. Wij bezorgen de boom gratis bij de mensen thuis. Dus, niet meer slepen met een boom die misschien nat in de auto vervoerd moet worden. Kies voor gemak en wacht thuis bij de kachel totdat wij aanbellen en de bestelde Nordmann afleveren. De bomen zijn geprijsd vanaf 29,00 euro.”

STANDAARD Bij een mooie kerstboom hoort natuurlijk een stevige kerstboomstandaard. Kerstboomsoest.nl verkoopt via haar website de EasyFix-standaard. Ton: ,,Wij zorgen ervoor dat in de boom een gat is geboord waardoor deze precies op de EasyFix past. In één seconde staat de boom goed. Klik en klaar en je kan meteen de ballen en de gewenste versiering erin hangen.”

ACCESSOIRES Via de website zijn diverse kerstartikelen en accessoires te bestellen. Een voordeurkerstkrans met driehonderd lampjes, kerstverlichting in ijspegel- en traditionele variant. Maar ook handige hulpmiddelen zoals schemerschakelaren, verlengsnoeren en stekkerdozen zorgen volgens Ton niet alleen voor een sfeervolle maar ook voor een zorgeloze kerst. ,,De kerstverlichting is van professioneel niveau, wij hebben hiervoor producten voor binnen- en buitenverlichting. Uiteraard worden deze artikelen ook gratis thuisbezorgd.”

MINI-KERSTBOOM Wil je een kerstboom in huis, maar is de ruimte in de kamer te beperkt, dan is een mini-kerstboom een mooi alternatief. ,,Deze mini-kerstboom, met kluit in een pot, is een Picea Glauca Conica dwergspar en heeft een felgroene kleur met prachtige dichte takken. Verzorg hem goed en je hebt er ook volgend jaar plezier van. Mooi om te hebben, misschien ook leuk om cadeau te doen, aan een oudere bijvoorbeeld. Weet je, er is al genoeg ellende in de wereld, dan is het juist in deze donkere dagen goed om symbolische warmte en licht in je huis te brengen en om cadeau te geven.”

Meer inmformatie: Kerstboomsoest.nl

Door Peter Beijer

advertentie
advertentie