PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Soest

Herman van Veen verwondert zich nog elke dag opnieuw

Podiumkunsten
Foto: Letja Verstijnen
21 jul 2020, 19:00
Herman van Veen over De Paltz: ,,De ruimte, het groen, het onophoudelijk concert van vogels, de kunst tussen de bomen. Het is een voorrecht om er te mogen komen.
Herman van Veen over De Paltz: ,,De ruimte, het groen, het onophoudelijk concert van vogels, de kunst tussen de bomen. Het is een voorrecht om er te mogen komen."
SOEST

Over tien dagen begint Herman van Veen aan een serie optredens op De Paltz. Zijn eigen Arts Center biedt hem in augustus elke zaterdagavond en zondagmiddag een podium, ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag. Speciaal voor de bijzondere serie optredens op De Paltz schreef Herman van Veen enkele nieuwe nummers. Verder wandelt hij door zijn immense repertoire. De Utrechtse Soester kijkt er naar uit.

[Onderscheidt een 75e verjaardag zich van de voorgaande verjaringen?

,,Dat kunt u wel zeggen. Wat een feestjaar had moeten worden werd voor ons een coronajaar. Niets gaat op het ogenblik zoals wij ons dat hadden voorgesteld. Heb al onze voorstellingen moeten verplaatsen. Was nog nooit zo lang thuis. Onze tuin ziet er verdacht verzorgd uit. Ook he..

advertentie