Elke dag bijzondere verhalen bij Soester Courant exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over Soest

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Soester Courant leest u die allemaal. Schrijft u in, dan leest u ook alles over Soest.


Wat is Soester Courant Exclusief?

Soester Courant Exclusief brengt verhalen die u nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat treft u elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die u bijpraten over wat er speelt in uw woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in uw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?
U vindt alle exclusieve artikelen op onze website. Bekijk ze op uw telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mist u niks en leest u alles.


Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van Soester Courant Exclusief hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Soest?
Soest is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
De Soester Courant blijft wekelijks verschijnen, een goede abonneekrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws.

Oké, hoe meldt u zich aan?
Heel simpel: via deze link.


Afbeelding


U heeft een vraag over abonneren Soester Courant Exclusief. Waar kunt u die stellen? 

Mail naar: service@bdu.nl