Word automonteur bij Auto Smeeing. ,,Een baan met toekomst en je verdient een aanbrengbonus van € 1000,-."
Word automonteur bij Auto Smeeing. ,,Een baan met toekomst en je verdient een aanbrengbonus van € 1000,-." Kerwick Scheer

Auto Smeeing: aanbrengbonus automonteur: € 1000

1 februari 2023 om 11:00 Zakelijk

SOEST Auto Smeeing is op zoek naar automonteurs die willen groeien en ontwikkelen in het vak. Herken jij jezelf hierin of weet jij iemand die hier perfect bij past? Bij een succesvolle match krijgen tipgever en nieuwe monteur een (aanbreng)bonus van € 1.000,-.

Door Peter Beijer

Richard Kampert, aftersales directeur bij Auto Smeeing Soest, weet waar hij over praat. Hij werkt zelf 25 jaar bij het Soester mobiliteitsbedrijf, dat op zoek is naar enthousiaste automonteurs. Richard: ,,Kom werken bij een uniek bedrijf met de meeste elektrische auto’s van Midden-Nederland. Een onderneming die innoveert in duurzaamheid en elektrisch rijden en klaar is voor de toekomst.”

ELEKTRISCH De ontwikkeling van elektrisch autorijden is volgens Richard een voorbeeld van een bijdrage leveren aan een groene aarde. ,,Steeds meer bedrijven en particulieren gaan over op elektrisch. Dat vraagt expertise van onze monteurs en biedt kansen voor doorgroeien in het vak. Ben je geïnteresseerd in het werk als automonteur, en wil je je hierin nóg verder ontwikkelen? De deur staat bij Auto Smeeing open voor een baan met toekomst. Auto Smeeing anticipeert op de ontwikkelingen in de autobranche en is over vijftien jaar nog steeds actief in een branche die morgen al weer twee stappen verder is dan vandaag.”

WERKPLAATS In de werkplaats van Auto Smeeing wordt dagelijks gewerkt aan elk merk auto, zowel elektrisch, hybride als de auto met klassieke verbrandingsmotor. Het Smeeing-team bestaat uit ervaren en vakkundige monteurs die service vanzelfsprekend vinden. Richard: ,,Bij CarProf Auto Smeeing wordt de auto van onze klant eerst volledig gecontroleerd zodat wij vervolgens een gedegen advies geven. Zo betaalt onze klant alleen voor werkzaamheden die echt nodig zijn en weet hij of zij vooraf waar hij aan toe is. Wij leveren onderhoud op maat. Wij zijn op zoek naar mensen die dit team aanvullen.”

GROENE TOEKOMST Gideon Verkade, in- en verkoopdirecteur is helder over de toekomst van Auto Smeeing. ,,De toekomst kleurt groen. Met de transitie naar elektrisch rijden worden de komende jaren steeds groener. In 2030 zullen alle nieuw verkochte auto’s in Nederland elektrisch zijn. Wij hebben de mooiste voorraad elektrische auto’s in onze showroom. Ook te verkrijgen via zakelijke lease of private lease.”

,,Uiteraard hebben wij bij Auto Smeeing dan de hulp van vakbekwame monteurs nodig voor service en onderhoud van al die elektrische auto’s”, vervolgt Verkade. ,,Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen en overmorgen. Het wordt ieder jaar wat schoner en stiller op de weg en daar kan jij aan meewerken!”

AANBRENGBONUS Richard: ,,Ben je zelf die monteur die bij Smeeing wil werken of ken je iemand? Zowel de monteur die bij ons komt werken als de eventuele tipgever verdient, bij gebleken geschiktheid, elk de aanbrengbonus van duizend euro. Dus: een bonus voor de tipgever, maar ook een bonus voor die monteur die bij ons komt werken. Als je al kennis hebt van hybride voertuigen, komt dat goed uit. Is dit type auto nieuw voor je, maar ben je een doorzetter en gemotiveerd om te leren? Dan bieden wij jou alle opleidingen die nodig zijn om je te specialiseren. Je leert snel alle kneepjes van het vak. Je wordt in hoog tempo een echte specialist. Kies voor zekerheid, kies voor de toekomst, kies voor Smeeing!”

INTERESSE Stuur CV met motivatie naar Richard Kampert: rkampert@autosmeeing.nl

Meer informatie: tel. (035) 603 99 99.

advertentie
advertentie