Thierry van Ellen en Mario Boerefijn: ,,Gun jezelf extra slaapcomfort in het nieuwe jaar.
Thierry van Ellen en Mario Boerefijn: ,,Gun jezelf extra slaapcomfort in het nieuwe jaar." Peter Beijer

Slaapwinkel Van Ellen in Soest open op 2e Kerstdag

21 december 2022 om 09:00 Zakelijk

,,Het is ook fijn dat we op Tweede Kerstdag open zijn. Zo kunnen mensen profiteren van allerlei leuke acties die wij zelf en onze leveranciers organiseren. Een mooi moment om voordelig aan mooie slaapspullen en een uitgerust 2023 tegemoet te zien. Natuurlijk zorgen wij voor een beetje gezelligheid met een oliebol en een wijntje.”

SOEST In de slaapwinkel van Thierry van Ellen aan de Van Weedestraat 25 in Soest is een keur aan diverse slaapartikelen te vinden. ,,Dit jaar zijn wij open tussen kerst en nieuwjaarsdag”, zegt eigenaar Thierry.

Een goede gelegenheid dus om een van de dagen tussen kerst en Oud en Nieuw op nuttige en aangename wijze invulling te geven. Thierry geeft slaapadvies samen met Mario Boerefijn en Laura Tjeerdsma, twee ervaren deskundigen.

We zijn de vierde dealer in Nederland die de bedden van Aya of Sweden mag verkopen. Dat is echt next level.

SCANDINAVISCH Wie dan toch op bezoek gaat bij de slaapwinkel van Van Ellen, wordt geadviseerd een kijkje te nemen (en te gaan proefliggen) bij de speciale bedden van Aya of Sweden. ,,Dat is echt Scandinavisch slapen”, zegt Thierry. ,,Next Level slapen. Hier waren we naar op zoek. Wij zijn de vierde dealer in het land die deze bedden mag verkopen. Hiervoor zijn we uitgebreid gescreend.”

25 JAAR GARANTIE ,,Deze fantastische boxspring heeft een topper die nooit meer verschuift”, legt Mario uit. ,,Een hoeslaken die niet meer los gaat zitten en een matras, met 25 jaar garantie (!), die nooit meer gedraaid hoeft te worden. De boxspring heeft een dubbele schouderzone en een veel betere ondersteuning in de rug. Kom gerust kijken in onze winkel en ontdek wat een Aya of Sweden boxspring voor u kan betekenen.”

HAAL- EN BRENGSERVICE ,,Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken wat er met je oude matras moet gebeuren”,  zegt Thierry. ,,Wij nemen het oude matras in. Wij hebben contacten met een grote landelijke kringloopwinkel die de matrassen laat hergebruiken in derdewereldlanden en opvanghuizen. Met onze haal- en brengservice komt ons bezorg- en montageteam bovendien tot in de slaapkamer. Voor de aankoop van een gezonde nachtrust wil je geen slapeloze nachten hebben. Bezoek onze winkel en laat je inspireren.”

advertentie
advertentie