Keuze genoeg, voor elke smaak, bij Meubelcity aan de Koningsweg.
Keuze genoeg, voor elke smaak, bij Meubelcity aan de Koningsweg. Meubelcity

Brede keuze in eigen stijl bij Meubelcity Soest

7 december 2022 om 12:30 Zakelijk

SOEST Bij de entree van Meubelcity aan de Koningsweg 20-2 heb je niet direct het idee dat achter die relatief bescheiden deur zo’n enorme hoeveelheid aan fraaie meubels te zien is. René Dekker lacht om de opmerking. ,,Dat hoor ik vaker”, zegt de sympathieke ondernemer.

Door Peter Beijer

,,Wij hebben hier twee verdiepingen met meubels, woonaccessoires en verlichting en allemaal tegen betaalbare prijzen. Bij Meubelcity bewijzen wij dagelijks dat design en comfort tegen een redelijke prijs kunnen. Kijk maar eens rond, genoeg kwaliteit en betaalbare luxe.”

ELK JAARGETIJDE René overdrijft niet. We wandelen langs bankstellen, tafels, designstoelen, buffetkasten en een set buitenmeubels. ,,Geschikt voor elk jaargetijde”, zegt de ondernemer. ,,Hiermee kan je, eventueel met een overkapping, tot ver in het najaar toch nog buiten zitten.”

Hoe kan dat, kwaliteitsmeubels tegen betaalbare prijzen? René: ,,Het overgrote deel van onze meubels wordt geproduceerd in onze eigen fabrieken in Oost-Europa en Indonesië en Azië. Wij voeren zelf de kwaliteitscontroles uit.”

Wij stappen niet direct op onze klanten af eerst maar rond om te zien wat wij allemaal hebben.

RONDKIJKEN De vele vierkante meters aan verkoopoppervlakte in de showroom zijn ideaal om (ook op zondag) rond te kijken. ,,Dat is ook de bedoeling”, vertelt René. ,,Wij stappen niet direct op onze klanten af. Kijk eerst maar eens rond en zie wat wij allemaal hebben. Doordat wij zoveel oppervlak hebben kunnen wij in de meeste gevallen direct uit voorraad leveren. Geen lange levertijden, maar snel genieten van je nieuwe meubels. Je kan kiezen: of je shopt in onze webwinkel of je komt naar onze showroom. Neem je tijd. Nieuwe meubels koop je niet iedere dag. Een bank bijvoorbeeld; wordt het een sofa, hoekbank of loungebank? Een grote U-bank of toch een bank met losse fauteuils? Wij zijn de grootste UrbanSofa- en Bruuts Premium-dealer van Midden-Nederland, en hebben daarom de gehele collectie staan.

VERZEKERD ,,Service is vanzelfsprekend voor onze dienstverlening”, vertelt René. ,,Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat de klant verzekerd is voor de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL, Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen de klant als dit staat ingepland.”

INFORMATIE Meubelcity Soest, tel. (035) 601 57 86, www.meubelcity.nl - info@meubelcity.nl.

advertentie
advertentie