Marco Veenema (links) wint zes keer goud en krijgt uit handen van Jord Althuizen de beker.
Marco Veenema (links) wint zes keer goud en krijgt uit handen van Jord Althuizen de beker. Privéfoto

Zes keer goud voor Soester slager Marco Veenema

2 november 2022 om 09:00 Zakelijk

SOEST Het is altijd prettig binnenlopen bij ‘Uw Slager Marco Veenema’. Het typische voorbeeld van een buurtwinkel waar de mensen nog tijd voor je hebben en waar de ‘baas’ zelf zichtbaar voor het winkelend publiek het vlees snijdt en bereidt.

Marco Veenema en zijn team maken de lekkerste gerechten en vleesspecialiteiten. Kwaliteit staat voorop en dat wordt gewaardeerd. Niet alleen door het leger trouwe klanten uit de wijk Overhees en ver daaromheen, maar ook door vakjury’s. Tijdens Slavakto, de Slagersvaktentoonstelling ontving Marco uit handen van Jord Althuizen, eigenaar van BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness, de beker voor de hoogstscorende slagerij van de provincie Utrecht. Deze uitverkiezing heeft de Soester slager te danken aan de beoordeling voor een aantal door hem ingezonden gerechten.

WAARDEVOL Marco blikt terug: ,,Wij pakten goud voor onze runderrookvlees, smulschotel, Moinkballs, Livar Rookworst, Livar Boterhamworst, Livar beenham en kregen een honderd procent score voor onze erwtensoep en zuurkool stamppot. Het is voor ons heel waardevol dat deze producten zo goed gewaardeerd worden. Tijdens de keuring werden meer dan duizend producten gekeurd door deskundige meester-slagers en keurmeesters namens het Expertisecentrum voor het Slagersambacht.”

Marco benadrukt: ,,Zes keer goud is natuurlijk fantastisch, maar dat heb ik alleen maar kunnen bereiken dankzij mijn gouden team van zeven personen. Het is een prijs voor ons allemaal.”

VERRASSINGEN De prijzenregen inspireert Marco om, samen met zijn team, tot nog meer leuke en vooral smakelijke initiatieven en verrassingen in de slagerij aan de Tamboerijn 17. ,,Wij gaan op donderdag 8 december een kerst-bbq-workshop houden voor onze winkel. De voorgaande jaren was dat een groot succes en ook nu verwacht ik veel belangstellenden. De kosten bedragen 75 euro per persoon.”

,,Leuke en smakelijke dingen doen hoort bij een buurtwinkel met dagelijks verse maaltijden en duurzame producten. Je kan je bestelling ook opgeven via onze website. Dan staat de bestelling al klaar en dat voorkomt wachttijden.’’

INFORMATIE info@veenema.uw-slager.nl https://veenema.uw-slager.nl

advertentie
advertentie