LTC-voorzitter Hans Boks (links) met burgemeester Rob Metz die het lustrumschild onthulde.
LTC-voorzitter Hans Boks (links) met burgemeester Rob Metz die het lustrumschild onthulde. Jaap van den Broek

Feestelijke start lustrumjaar LTC Soestdijk

27 maart 2023 om 12:11 Tennis

SOEST Tennisvereniging LTC Soestdijk bestaat honderd jaar en viert dat de komende maanden met allerlei activiteiten. De feestelijke aftrap was zaterdag op het tenniscomplex aan de Schrikslaan.

De dag begon met een leerzame tennisclinic voor de jeugd, vanwege de weersomstandigheden in de hal. Aansluitend kwam burgemeester Rob Metz op bezoek voor de officiële onthulling van het KNLTB lustrumschild. Dit deed hij samen met de nieuwe voorzitter Hans Boks.

De feestdag werd een weerzien tussen veel oude bekenden, terwijl de allerjongste bezoekers de grootste schik hadden op het springkussen. De feestelijke aankleding en de pianobar met livemuziek maakten de feeststemming compleet. 

Het grote lustrumfeest is op vrijdag 23 juni voor de jeugd en op zaterdag 24 juni voor de volwassenen. Iedereen die verbonden is of was aan de club is van harte uitgenodigd en kan zich aanmelden via lustrum@ltcsoestdijk.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt van het lustrum comité een persoonlijke uitnodiging met het complete feestprogramma.

advertentie
advertentie