Gerard de Jong (l) vs. Jos van de Horst
Gerard de Jong (l) vs. Jos van de Horst Frank Weijers

TTV Overhees plots tweede

Sport Deel je nieuws

Hoewel het slechts gelijkspeelde tegen REGA 3 rukte TTV Overhees in de tafeltenniscompetitie op curieuze wijze op naar de tweede plaats in de 2e klasse A.

Het was Gerben de Radder die ongeslagen bleef namens de Soesters en gedecideerd won van Jos van de Horst, Peter Bouwman en Frank Kooijman. Ook Jan Muntz was goed op dreef; hij wist Van de Horst en de op papier sterkere Bouwman knap te verslaan. Invaller Gerard de Jong kon helaas niet voor een verrassing zorgen en Muntz en De Radder legden het in het dubbelspel in vijf games af tegen de Nijkerkers, waardoor Overhees toch niet verder kwam dan 5-5.

De verrassing kwam pas later, toen bleek dat SVE 6 zich had teruggetrokken uit de competitie, waardoor alle punten gescoord tegen deze tegenstander werden geschrapt. Aangezien Overhees nog niet tegen SVE had gespeeld kreeg het geen aftrek en staat het nu tot ieders verbazing tweede, met weliswaar een straatlengte achterstand op titelfavoriet HTTC 2 en een geringe voorsprong op de nummers 3 en 4, maar met stijgende kansen op het realiseren van het doel van dit seizoen: handhaving in de 2e klasse.

advertentie