Afbeelding

Geniet dit voorjaar van een verblijf op een Nederlands vakantiepark

15 maart 2023 om 13:58 Partnercontent

Vaak wordt de periode tussen de kerst- en zomervakantie als zeer lang ervaren. Onder meer doordat de dagen zeker in het eerste deel van het jaar kort zijn en de temperatuur buiten soms nog rond het vriespunt ligt. Het is niet voor niets, dat Blue Monday in de eerste weken van het nieuwe jaar valt. Waar de kinderen in februari en eind april een aantal weken vrij zijn, werk jij mogelijk door. Om deze periode enigszins te breken, kan het slim zijn een weekendje weg te boeken met het gezin. Tijd voor ontspanning na een aantal maanden hard te hebben gewerkt. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat je naar een bestemming buiten Nederland moet vliegen; kies voor een vakantiepark in eigen land. Hof van Zeeland is er een voorbeeld van; fraai gelegen in een provincie die je veel te bieden heeft. Maak een fiets- of wandeltocht langs de Zeeuwse kust, bezoek de Deltawerken in Zeeland en dineer in steden als Middelburg en Vlissingen. Ook op het park zelf valt overigens voldoende te beleven; neem je kinderen mee naar het subtropisch zwembad op dagen met minder mooi weer.

Moment voor jou en je gezin in Zeeland

Een huisje huren in Zeeland biedt je een moment voor jou en je gezin. Even weg van huis, geen verplichtingen naar vrienden en familie. Het kan heel goed zijn om dergelijke weekendjes weg door het jaar heen te plannen. Herken je het gevoel dat je door de weken heen geleefd wordt door je werk en het leven rondom je gezin? In de weekenden moet er gesport worden, moet er een bezoek worden gebracht aan verjaardagen en willen de buren een keer wat eten samen. De tijd die je daadwerkelijk met het gezin doorbrengt is hierdoor zeer beperkt. Tijdens een weekend op een vakantiepark heb je uitsluitend aandacht voor je partner en kinderen!

Werken vanaf een vakantiepark in de meivakantie

Doordat werkgevers tegenwoordig vrijwel standaard hybride werken, heb je als ouder de mogelijkheid om in de vakantieperiode naar een vakantiepark te trekken zonder vrije dagen op te moeten nemen. Terwijl de kinderen zich vermaken in het subtropisch zwembad of bijvoorbeeld de speeltuin op het vakantiepark, werk jij nog een aantal dagen door. Vrijwel ieder vakantiepark biedt tegenwoordig een goede draadloze internetverbinding; ook in de vakantiehuisjes zelf. Mocht de internetverbinding haperen of bijvoorbeeld publiek toegankelijk zijn, dan kun je ook de hotspot op je telefoon gebruiken om te werken.

Boek je vakantiehuisje op tijd

Een vakantie in eigen land is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit maakt het belangrijk om een vakantiehuisje tijdig te boeken. In het bijzonder wanneer je in de meivakantie, rond Pasen of bijvoorbeeld de komende zomermaanden buiten de deur wilt verblijven.

advertentie
advertentie