Afbeelding
Foto Unsplash

Je partner verrassen: 5 tips

1 februari 2023 om 12:36 Partnercontent

Verrassen jij en je partner elkaar nog wel eens met iets leuks? Of zijn jullie zo druk met de dagelijkse beslommeringen dat de romantiek een beetje op de achtergrond is verdwenen? Geen zorgen, hier zijn een paar ideeën om je partner te verrassen en om het vuurtje weer aan te wakkeren.

Bezorg een ontbijtje op bed

Wie houdt er nou niet van een heerlijk ontbijtje op bed? Verras je partner door hem of haar wakker te maken met een dienblad vol lekkernijen. Je kunt zelf aan de slag gaan, maar een ontbijt bezorgen is natuurlijk veel makkelijker. Vergeet niet een leuke kaart te schrijven met een lief berichtje!

Plan een romantisch nachtje weg

Soms hebben jij en je partner gewoon even tijd voor elkaar nodig. Plan daarom een romantisch nachtje weg, zonder kinderen of andere verantwoordelijkheden. Boek een leuk hotel, reserveer een tafel in een goed restaurant en geniet van alles (en van elkaar). Dit kan bijvoorbeeld een wandeling in de natuur zijn, een bezoek aan een spa of een concert van een favoriete band.

Verras met een thuisdiner

Je hoeft niet altijd uit eten te gaan om een romantisch diner te hebben. Verras je partner door een thuisdiner te organiseren. Kies een lekker recept uit, dek de tafel mooi, steek een aantal kaarsjes aan en serveer het eten met een lekkere wijn (of andere drank). Na het eten kun je nog samen een film of serie kijken.

Boek een fotoshoot

Boek een fotograaf voor een fotosessie en kies een mooie locatie uit. Dit kan bijvoorbeeld in het park zijn, op de hei of op het strand, of gewoon bij jullie thuis. Zoek een aantal leuke outfits die bij elkaar matchen en maak er een gezellige dag van. Je kunt natuurlijk ook voor de gelegenheid jullie trouwkleding nog eens aantrekken (hopen dat het allemaal nog past). De foto’s die worden gemaakt kun je natuurlijk later in huis ophangen, om terug te kunnen denken aan deze speciale dag.

Ga een dagje naar de sauna

Een dagje sauna is natuurlijk erg ontspannend en laat je helemaal tot rust komen. Hoe lekker is het om dit gewoon samen te kunnen doen. Heerlijk genieten van de warme ruimtes en zo nu en dan een baantje trekken in het zwembad. Natuurlijk hoort een hapje eten er ook bij aan het einde van de dag om nog even rustig na te praten over alles wat jullie bezighoudt.  

advertentie
advertentie