Leef je creatief uit bij KunstenHuis Idea
Leef je creatief uit bij KunstenHuis Idea KunstenHuis Idea

Leef je creatief uit bij KunstenHuis Idea in Soest!

31 oktober 2022 om 09:02 Overig Deel je nieuws

Vanaf dit cursusseizoen ervaar je de voordelen van de fusie van KunstenHuis Idea. Zo is er een vernieuwde dansschool, waar kwaliteit en dansplezier de belangrijkste drijfveren zijn, met een uitgebreider aanbod aan danslessen en -stijlen voor alle leeftijden en niveaus. De Theaterschool biedt naast het aanbod circus, theater en musical voor kinderen en jongeren, dit seizoen zijn er ook tal van korte cursussen voor volwassenen. En bij de afdeling Beeldende Kunst vind je het hele jaar door nieuwe korte cursussen voor verschillende leeftijden. Daarnaast is er nog van alles te doen binnen de VolksUniversiteit, zoals workshops, taallessen en lezingen. 

“Een verrijking voor de cultuur in onze regio!” Dat was precies wat Rob Schouw en Frans Funnekotter directeur bestuurders van KunstenHuis Idea, voor ogen hadden met de fusie van KunstenHuis en Idea januari jl. 

Nieuw lesrooster, vertrouwde gezichten

Dansschool EDC komt met een uitbreiding van dagen waarop gedanst kan worden en een vernieuwd en lesrooster dat verrast, met nog meer stijlen als; ShowJazz, Modern, Jazz, Peuterdans, Kinderdans DansMix, Urban, High Heels Urban. Maar natuurlijk ook enkele vertrouwde lessen als Ouder & Kind Dans, Yoga Easy flow, Mindfull Yoga, Pilates (Vitaal) en Dans Vitaal 60+. Met vertrouwde docenten én nieuwe gespecialiseerde docenten die ons team komen versterken.

De Theaterschool geeft naast enkele langere cursussen van 15 weken, ook kortlopende workshops op allerlei gebied. Deze workshops duren meestal 4 weken en vinden over het algemeen plaats op vrijdagavond of zaterdagochtend. Denk aan de workshops Toneelschrijven, Muziektheater, Pressure-cooker en (kennismaking) Theatersport. 

Bij de afdeling Beeldende Kunst is het cursusaanbod dit seizoen uitgebreid met basiscursussen Tekenen/Schilderen. In deze cursussen krijg je een goede basis aangeleerd en maak je kennis met verschillende materialen en technieken! Na het volgen van de basiscursus kun je doorstromen in een vervolgcursus. Ook start er na de herfstvakantie een korte cursus Modelboetseren, en is er een workshop 3D-printen voor ouders en kinderen! 

De VolksUniversiteit biedt het hele jaar door een divers aanbod workshops en cursussen op het gebied van taal, literatuur, cultuur en meer. Binnenkort start een cursus Creatief schrijven, en zijn er verschillende interessante lezingen over kunst, natuur en religie. 

Gratis Proefles

Het docententeam is enthousiast en kijkt ernaar uit om alle nieuwe cursisten te ontvangen! Leef je creatief uit bij KunstenHuis Idea! Maak kennis via een vrijblijvende proefles, meld je aan op kunstenhuisidea.nl/proefles. 

Het is nog mogelijk om je voor dit seizoen in te schrijven of te oriënteren welke les bij je past via kunstenhuisidea.nl/dans, kunstenhuisidea.nl/theater, kunstenhuisidea.nl/beeldend kunstenhuisidea.nl/vu. 

advertentie
advertentie