Beeld van het kennismakingsevent in 2021.
Beeld van het kennismakingsevent in 2021. Jaap van den Broek

Kennismaken met sportaanbod in Soest

15 september 2022 om 07:15 Overig

SOEST Verschillende clubs en andere aanbieders van sport en bewegen presenteren zich op vrijdag 23 september in Sportboulevard de Engh. Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen belangstellenden al deze takken van sport en beweegmogelijkheden uitproberen.

Het is de vierde keer dat het Soester Kennismaking Sport Event in de sporthal aan de Dalweg wordt gehouden. Voor mensen van alle leeftijden zijn er keuzes genoeg, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Ze kunnen er meedoen aan bijvoorbeeld workshops en clinics in de sporthal, het zwembad en de sportschool. Er zijn ook demonstraties.

Kinderen kunnen daarnaast ook van de stormbaan die buiten staat of meedoen aan een spelletje stoepranden. Bij het Soester Kennismaking Sport Event geldt een vrije inloop.

Een greep uit het aanbod: boksfitness, dans, multisport, handbal, bewegen voor ouderen, freerunning, twirlen, boccia, trampoline springen, aangepast sporten, waterpolo en een rolstoelcircuit.

Vrijdag 23 september, 15.00-18.00 uur, Soester Kennismaking Sport Event, Sportboulevard de Engh, Dalweg 181, gratis entree en deelname.

advertentie
advertentie