Bregje en Ries
Bregje en Ries Leonie Gijbels

SO Soest in zee met Topkids

Overig Deel je nieuws

Vorige week ondertekende labeldirecteur Bregje de Saint Aulaire een samenwerkingsovereenkomst met voorzitter Ries de Jong van SO Soest. Topkids Kinderopvang gaat binnenkort buitenschoolse opvang voor sportieve kinderen van 4 tot 12 jaar aanbieden op de velden van SO Soest.

Bregje vertelt daarover: ,,Het complex van SO Soest biedt ons de mogelijkheid om na schooltijd, tijdens vakanties en studiedagen kinderopvang, gecombineerd met sportlessen, aan te bieden. Ons team van pedagogische en sportieve medewerkers biedt een uitdagend sportprogramma aan met wisselende thema’s. Zo maken kinderen kennis met verschillende sporten en zijn ze ook nog eens lekker in beweging. Helemaal uniek aan deze locatie: indien gewenst brengen wij de kinderen thuis aan het einde van de dag!”

Openingstijden

De Topkids Sport BSO in Soest is geopend op maandag, dinsdag, donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. Ben je nieuwsgierig geworden of op zoek naar een plekje voor je kind? Bekijk de website voor meer informatie, neem contact met op met Topkids via www.topkids.nl/contact of stuur een e-mail naar info@topkids.nl.

Werken bij Topkids

Topkids is bovendien op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je toe aan een leuke sportieve nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang? Ook dan horen we graag van je! We hebben namelijk nog een vacature voor 18 uur op deze locatie, maar het is ook mogelijk om te combineren met een andere vacature op onze kinderdagverblijven of bso’s. Bekijk www.topkids.nl/werken-bij voor meer informatie!

Topkids en SO Soest profiteren van elkaar

Ries de Jong: ,,Wij zijn blij met de komst van Topkids. De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met een andere BSO. De ervaring hebben wij al. Het is mooi dat Topkids sportlessen aanbiedt op ons complex. Zo kunnen jonge kinderen al vroeg kennismaken met SO Soest.”

Topkids wordt sponsor van SO Soest en treedt toe tot het ‘leger’ van de Vendeliers. 

advertentie
advertentie