Sport en spel en extra activiteiten.
Sport en spel en extra activiteiten. Jaap van den Broek

Tiende editie van Sport Event Soest in zomervakantie

12 juni 2022 om 10:30 Overig

SOEST Op evenemententerrein de Eng wordt van 11 tot en met 15 juli de tiende editie van het Sport Event Soest gehouden voor kinderen en jongeren. De sportweek wordt afgesloten met een Sestival. Op zondag 5 juli is er ook nog de maandelijkse sportmiddag (14.00-16.00 uur). 

De sportweek zelf start op 11 juli, de eerste maandag van de zomervakantie voor basisscholen, en wordt op vrijdag 15 juli feestelijk afgesloten met een Sestival.

MIDDAG OF AVOND Het Sport Event Soest is bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar en jongeren tot en met 28 jaar. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er in d vakantieweek elke middag een sportief programma van 14.00 tot 16.00 uur. De oudere deelnemers kunnen ‘s avonds van 19.00 tot 21.00 uur terecht op de Eng voor sport en andere activiteiten.

RUGBY Een enthousiast jongerenteam biedt gratis sport en spel aan voor de kinderen en jeugd van Soest. Zo wordt er op dinsdag een speciale rugby workshop gegeven en is er op vrijdag 23 juli vanaf 15.00 uur voor alle leeftijden het SESTIVAL, met onder andere waterpret en springkussens. De sportweek wordt afgesloten met een gratis BBQ. 

INSCHRIJVING Sport en spel staan ook dit jaar centraal tijdens de sportweek. Het gratis evenement vindt voor de tiende keer plaats. Zij willen ervoor zorgen dat kinderen en jongeren die niet op vakantie zijn een gezellige week hebben. Naast sport en spel wordt er aandacht geschonken aan het geloof. Tijdens de pauzes delen de jongeren van het team met theaterstukjes of een verhaal kort iets over hun geloof. www.renewevents.nl/event/sport-zomerweek/

advertentie
advertentie