Afbeelding

Doe Mee met het openbaar vervoer! Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een informatiebijeenkomst in Soest.

Overig Deel je nieuws

                                                                                                                                                     

“Door de dia’s en de vele voorbeelden is een wereld voor me open gegaan! Ik weet nu hoe ik het maken van een treinreis moet aanpakken” Mia, 73 jaar.

 

Wanneer:            7 juni 2022

Hoe laat:               13.30 uur en eindigt uiterlijk om 15.30 uur. 

Vanaf 13.20 uur staat koffie en thee klaar.

Waar:                  OC De Klarinet, Klarinet 39, Soest

 

OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein. 

OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos.

 

Proefreis

Aan het einde van de informatiebijeenkomst kan men zich aanmelden voor een proefreis op dinsdagmiddag 21 juni. Tijdens deze proefreis oefent u samen met OV-ambassadeurs het reizen met bus en trein. Tevens helpen de OV-ambassadeurs bijvoorbeeld met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken

Telefonisch aanmelden voor het proefreisje kan ook. Bel naar 038-4540130

 

Meer informatie De gemeentes Amersfoort, Baarn, Soest en Woudenberg vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast informatiebijeenkomsten en proefreizen, organiseren zij ook inloopspreekuren. Tevens is er een telefonisch OV-spreekuur.

Kijk op www.doemeemethetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen naar 038-4540130, of een e-mail sturen naar: info@doemeemethetov.nl

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

advertentie