Afbeelding

Wandeling met Meditatie

Overig Deel je nieuws

Op woensdag 25 mei vindt vanaf 10.00 uur weer een wandeling met meditatie plaats in het natuurgebied de Korte Duinen. Iedereen die mee wil doen is welkom. 

De Wandeling is een fijne gelegenheid om rust en stilte te ervaren. In die rust  is er iedere keer ook een thema waar we de aandacht op richten. Door het gezamenlijk stil zijn gaat de aandacht naar binnen. In die stilte kan een sfeer ontstaan van verwondering en verbinding met de natuur en elkaar. De bewustwording die er ontstaat leidt na afloop vaak tot bijzondere ontmoetingen.

De Wandeling met Meditatie vindt als regel plaats op de vierde woensdag van de maand. Het programma ziet er als volgt uit. Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij bij het Restaurant De Korte Duinen, Birkstraat 108 te Soest. Daarna gaat de wandeling de Korte Duinen in. Op een rustige plek volgt een meditatie van zo’n 20 minuten. Na de meditatie is er een ontspannen wandeling van ongeveer een uur. Rond 12.00 uur is de afsluiting, bij het restaurant. Daar kan eventueel samen nog wat gedronken worden.

De wandeling wordt geleid door Floris Aukema. U wordt verzocht om tevoren aan te melden via email op info@florisaukema.nl of via mobiel op 06-44720512. Meer informatie op www.florisaukema.nl.

advertentie