Afbeelding

Jaarlijkse Vlaaienactie Scouting Don Bosco weer van start

Overig Deel je nieuws

Scoutinggroep Don Bosco houdt weer zijn jaarlijkse vlaaienactie! Voor het 22e jaar verkoopt de scoutinggroep vlaaien voor de clubkas, met dit jaar het doel om geld op te halen voor een nieuwe kampvuurkuil en het jaarlijkse zomerkamp. Tijdens de loopweek van 1 mei komen de leden langs de deuren om vlaaien te verkopen die op zaterdag 21 mei opgehaald of bezorgd worden. 

“Al sinds 2000 is de Vlaaienactie één van de grootste inkomstenbronnen van onze scoutinggroep. Zonder de steun van de bewoners van Soest zou het onmogelijk zijn om alle activiteiten te organiseren waar onze jeugdleden zo veel plezier aan beleven. Maar scouting is niet alleen een enorm leuke vrijetijdsbesteding. Scouting is ook maatschappelijk betrokken. De waarde daarvan moeten we in deze roerige tijden niet onderschatten.”                     
- Lynnet Frijling, voorzitter van Scouting Don Bosco Soest

De versgebakken Limburgse vlaaien zijn verkrijgbaar in de smaken: Rijst, Kruimel Pudding, Appel, Kers, Abrikoos en een combinatie ½ kers ½ abrikoos en zijn €11,00 per stuk. 

Ondanks het enthousiasme van de fanatieke leden kan het natuurlijk voorkomen dat Don Bosco niet in uw straat langs komt. Mochten de scouts niet aan de deur zijn geweest of u was toevallig niet thuis op dat moment, dan kunt u nog tot 14 mei vlaaien bestellen via www.donboscosoest.nl of via vlaaienactie@donboscosoest.nl.

advertentie