Afbeelding
OV-ambassadeurs

Binnenkort op bezoek of voor controle naar het ziekenhuis? De OV-ambassadeurs leggen graag uit hoe je reist met het openbaar vervoer!

8 juni 2023 om 11:12 Lokaal Deel je nieuws

Een leuk dagje uit naar de dierentuin of een bezoek aan familie of een kennis: reis eens met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.  

Inloopspreekuur

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Ze geven tijdens de maandelijkse inloopspreekuren praktische en duidelijke informatie en uitleg. Zij helpen u graag het gemak van het reizen met de bus en de trein ervaren. De praktijk wijst uit dat mensen veel vragen hebben over het gebruik van het openbaar vervoer en alles wat daarmee te maken heeft. Vragen over de OV-chipkaart, het uitstippelen van een reis, reizen met korting zijn veel voorkomende vragen. 

“Een stukje bevestiging, dat had ik net even nodig! Samen met de alleraardigste OV-ambassadeur de informatie die ik had opgezocht doorgelopen.”     (Andreas, 70 jaar)

Wanneer:           dinsdag 13 juni 2023

Hoe laat:             10.30 – 12.00 uur

Waar:                   OC De Klarinet, Klarinet 39, Soest

Telefonische spreekuren  

Stelt u uw vraag liever telefonisch aan een OV-ambassadeur? Dat kan! U kunt dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor u klaar om u telefonisch of via beeldbellen te helpen met uw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

   Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur    Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur    Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

NB In de zomermaanden juli en augustus is het OV-telefonisch spreekuur bereikbaar op maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur   

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!      

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   

Contactinformatie                                

OV-ambassadeurs                                      

p/a YMCA (uitvoerder project)                         

Peterskampweg 12   

8031 LK Zwolle        tel. 038-454 01 30      

advertentie
advertentie