Afbeelding
Foto: Demi Booi

Brandstof Jamsessie: Ontdek jouw muzikale talenten!

19 mei 2023 om 10:14 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud en bruist jouw hart van de liefde voor muziek? Zou je dolgraag samen met andere jonge muzikanten muziek willen maken en jouw muzikale vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan mag je de jamsessie van Brandstof op vrijdag 26 mei 2023 in ‘t Lou-vre in Soest absoluut niet missen!

Deze keer hebben we iets speciaals voor je in petto: niemand minder dan gastvocaliste Lejony zal aanwezig zijn. Lejony, zangeres en zangcoach, heeft samengewerkt met verschillende bekende (inter)nationale artiesten en heeft opgetreden op diverse podia en in vele studio’s. Onlangs heeft ze haar nieuwe single “Vrij” uitgebracht, en nu krijg jij de kans om samen met haar te jammen!

Tijdens deze avond vol muziek en gezelligheid krijg je de kans om jouw talenten te laten zien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, onder begeleiding van de professionele muzikanten van de huisband. Of je nu een instrumentalist, zanger, rapper of producer bent, iedereen is welkom!

We hebben allerlei instrumenten voor je klaarstaan, zoals een drumstel, piano, basversterker, gitaarversterker en uiteraard een geluidsset met microfoons. Speel je gitaar of bas, of bespeel je een instrument dat niet beschikbaar is in onze backline? Neem dan gerust je eigen instrument mee! Heb je al een nummer in gedachten en wil je graag dat de huisband van Brandstof met je meespeelt? Laat het ons weten via het formulier op onze website https://ditisbrandstof.com.

Of je nu al jarenlang muziek maakt of pas net begonnen bent, je bent van harte welkom om te genieten van een gezellige en inspirerende muzikale avond. De avond begint om 20:00 uur en de zaal gaat open om 19:30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Dus kom op vrijdag 26 mei naar ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest. De ingang is te vinden aan de achterkant van het gebouw. Bij de parkeerplaats.

Brandstof is een initiatief van Kunstenhuis Idea.Voor meer informatie kun je terecht op https://ditisbrandstof.com.

advertentie
advertentie