Soest2002 Nu voor morgen ! Deel 2 kandidatenlijst - identiteit - campagne

Lokaal Deel je nieuws

Soest2002 Nu voor morgen !

Met een nieuwe kandidatenlijst

Een perfecte mix van ervaring en nieuw inzicht. Met denkkracht én daadkracht. Onze fractievoorzitter en lijsttrekker blijft Karin Scholten. Aangevuld met de fractie-ervaring van Bert Groothuis, Eric Weldink en Piet Klandermans. Ook Janne Pijnenborg en voormalig raadslid Ronald Christiaans brengen hun expertise mee aangevuld met de zeer betrokken Soester Jan Vrakking. Nieuwe ambitie wordt ingebracht door Lianne Mout en René Reekers. Allen gesteund door de kracht van Hans Boks - voormalig fractievoorzitter van het LAS - die zich eveneens bij Soest2002 gevoegd heeft. Een topteam om vier jaar vooruit te komen en de zo nodige verandering in Soest en Soesterberg te brengen… voor iedereen!

Met een nieuwe identiteit en campagne

We zijn anders en zullen dat ook op een andere wijze onder de aandacht van Soest en Soesterberg brengen. Met een nieuwe identiteit, duidelijk onderscheidend in communicatie met een nieuwe website, duidelijke taal om voor iedereen toegankelijk te zijn in alles wat we doen. Dat zal ook terugkomen in de campagne en de wijze waarop deze gevoerd wordt. Heel Soest en Soesterberg moet immers meegenomen worden naar een betere morgen. En die begint wat ons betreft nu!

Met een nieuw programma

Dat ertoe doet. Met 3 duidelijke thema’s - Wonen, Werken en Welzijn - met maar liefst 33 thema’s die we willen - en moeten - realiseren, willen we onze gemeenschap verder brengen. Met oog voor burgers én ondernemers, want we willen wonen, werken in welzijn. En moeten dat ook mét elkaar realiseren. Dan hebben we in Soest en Soesterberg een duidelijkere visie nodig dan die tot dusverre is getoond.

Met een nieuwe krachtige belofte.

Soest2002 is dé partij met ambitie.

Die verder denkt en nog meer doet, voor jou!

We zijn mensen met inhoud, met denkkracht en daadkracht.

Die helder denken en werken.

Met minder politiek en meer power!

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Met progressieve plannen en perspectief.

We zijn er voor vandaag, maar nog meer voor morgen.

Om het met elkaar vóór elkaar te krijgen, in alles wat we doen.

Om Soest en Soesterberg vooruit te helpen.

Voor elkaar en met oog voor iedereen.

Soest2002. Nu voor morgen

zie voor het programma onze website:

www.soest2002.nl

kandidaten Soest2002
advertentie