Het boek Vandaag is morgen alweer gisteren
Het boek Vandaag is morgen alweer gisteren Eric van der Ent

Groenegraf.nl begint nieuw jaar met nieuw boek

Lokaal Deel je nieuws

Stichting Groenegraf.nl luidt het nieuwe jaar in met een nieuw boek met Baarnse herinneringen. ‘Vandaag is morgen alweer gisteren’ is een verzameling verhalen die vanaf september 2015 tot en met december 2017 periodiek onder deze naam in de Baarnsche Courant verschenen zijn. Drie enthousiaste auteurs: Cees Roodnat (Historische Kring Baerne), Ed Vermeulen (Historische Kring Baerne en Stichting Groenegraf.nl) en Eric van der Ent (Stichting Groenegraf.nl) schreven, elk op hun eigen manier, hun verhalen over oud Baarn voor de rubriek. Per verhaal wordt aan de hand van actuele gebeurtenissen in Baarn teruggekeken naar vroeger en werden er bruggetjes van het heden naar het verleden geslagen. Een leuke manier om de voorbije tijd te koppelen aan het heden.

Voor het samenstellen van de verhalen werd geput uit de uitgebreide digitale collectie van Stichting Groenegraf.nl en de enorme verzameling gegevens en beeldmateriaal van de Historische Kring Baerne. Natuurlijk werd ook uitgebreid uit eigen herinneringen geput. De inspiratiebronnen zijn onuitputtelijk want: ‘Vandaag is morgen alweer gisteren’. En zo is het!

De voorintekening voor het boek is gestart. Het boek kost € 22,50 per stuk, exclusief € 4,95 verzendkosten. Bezorging in Baarn is gratis.

Bestelt en betaalt u het boek vóór 1 februari 2021 dan heeft u het boek gegarandeerd voor eind februari in huis. De oplage is beperkt, bestel dus op tijd!

Bestellen kan per email: groenegraf.baarn@gmail.com of telefonisch: 06-24463766, Eric van der Ent

advertentie