Diverse activiteiten tijdens open dag Idea

26 augustus 2018 om 13:39 lokaal

SOEST Cultuurcentrum Idea organiseert op zaterdag 1 september een open dag. Er staan vanaf 10.00 uur allerlei activiteiten voor jong en oud op het programma.

,,Heel Idea zet haar deuren open", aldus de organisatie. Er zijn onder meer theaterworkshops en workshops peuterdans, breakdance, yoga en programmeren. Daarnaast laten de cursisten van Edelsmeden, Boetseren en Keramiek zien hoe zij aan het werk gaan. Het is voor hen ook een mooie gelegenheid om te laten zien wat zij tijdens de lessen gemaakt hebben. 

KORTING Ook in de bibliotheek worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld een voorleesverhaal voor de allerkleinsten, of een literatuurquiz voor leesliefhebbers. Daarnaast krijgen bezoekers die tijdens de open dag een standaard-  of plusabonnement afsluiten 10 euro korting op de abonnementskosten.

EENJARIG BESTAAN Daarnaast zijn wethouders Liesa van Aalst-Veldman en Nermina Kundic aanwezig om de nieuwe lokalen van de Volksuniversiteit te openen en om het eenjarig bestaan van Taalhuis Soest te vieren.

VOORPROEFJE ,,Theater Idea heeft weer een prachtig programma in het nieuwe seizoen." Tijdens de programmapresentatie krijgen bezoekers alvast een voorproefje, met fragmenten uit een aantal voorstellingen. 

Het volledige programma is te vinden op www.ideacultuur.nl

advertentie
advertentie