Sam Janmaat actief als interviewer tijdens Spinning Night 2017
Sam Janmaat actief als interviewer tijdens Spinning Night 2017 Peter Beijer

Bentinck Fonds gaat voor de tweede keer feesten en fietsen tijdens Gildefeesten

9 juli 2018 om 21:15 Sport/sport Deel je nieuws

SOEST - Feesten op de pedalen! Dat is het motto van het Bentinck Fonds tijdens de Gildefeesten dit jaar. Het Bentinck Fonds gaat voor het tweede opeenvolgende jaar een spinningevent organiseren. Sporten in een feesttent. Feesten en fietsen!

Eric Borgts, voorzitter van het Bentinck Fonds: “Na het succes van vorig jaar zijn wij ook dit jaar met dit sportieve evenement actief tijdens de Gildefeesten. 

Wij hebben dit jaar ruimte voor zestig teams van zes personen. Elk team krijgt een spinningfiets en op die fiets moeten zoveel mogelijk kilometers afgelegd worden. Een mooie uitdaging voor die zes mannen en/of vrouwen. Met je team ga je maximaal twee uur spinnen. Je lost elkaar af zodat je met elkaar veel kilometers aflegt. Het is de bedoeling om met elkaar meer kilometers bij elkaar te spinnen dan deze zomer in de Tour de France verreden worden. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Het gaat erom dat het leuk wordt; gezellig en sportief. Wij beloven een fantastisch feest. Gildesfeer en sportiviteit in één evenement. Dat wil je niet missen.”

De sportieve Gilde-avond wordt omlijst met muziek van de Soester DJ Kees van Amersfoort. De Soester presentator Jean Heijl praat de avond aan elkaar en er zijn prijzen te winnen. Bentinck Fonds-ambassadeur Sam Janmaat verleent zijn medewerking en burgemeester Rob Metz is ook van de partij. Plezier staat voorop. Borgts omschrijft het beeldend: “Een leuke swingende after party is gegarandeerd. Het belangrijkste is dat iedereen een leuke en sportieve avond beleeft.”

Verschillende teams hebben zich reeds gemeld. Er is nog ruimte maar Borgts geeft aan dat haast geboden is. ,,Vol is vol, maar we hebben nog ruimte!"

Aanmelden kan via het e-mailadres info@bentinckfonds.nl.

Inschrijvingskosten voor een team van zes personen is € 30,00 per persoon, dus in totaal € 180,00. Aangezien het Bentinck Fonds een ANBI-status heeft kan het inschrijfgeld als gift opgegeven worden bij de belastingdienst. Na inschrijving krijgt de deelnemende ploeg een factuur.

VERMELD BIJ DE INSCHRIJVING HET VOLGENDE:

·NAAM TEAM: 

·NAAM TEAMCAPTAIN:

·ADRES:

·E-MAILADRES:

·NAMEN TEAMLEDEN (INDIEN BEKEND): 

 

 

Sportief plezier tijdens Gildefeesten
advertentie
advertentie