Van links naar rechts: (vooraan) winnaar jeugd Milan en tweede Ties, (achteraan) winnaar dames Jessie, winnaar heren Jasper en jury Robbert.
Van links naar rechts: (vooraan) winnaar jeugd Milan en tweede Ties, (achteraan) winnaar dames Jessie, winnaar heren Jasper en jury Robbert. Narre Knollen

Geslaagd kampioenschap spijkerslaan bij de Narre Knollen

31 januari 2023 om 07:40 Activiteiten

SOEST De veertiende editie van het Soester kampioenschap spijkerslaan werd zaterdagavond georganiseerd door carnavalsvereniging de Narre Knollen. In een sfeervolle zaal werd er met deelnemers van diverse verenigingen uit Soest en de omliggende regio gestreden om een dames-, heren- en een jeugdkampioenschap.

Bij de dames waren er negen deelneemsters, bij de heren tweeëntwintig deelnemers en bij de jeugd twee deelnemers. Er werd gestreden in een afvalsysteem en ronde de klok van 23.30 uur waren de finalisten bekend. De finale bij de jeugd ging tussen Milan en Ties, deze finale werd gewonnen door Milan. Bij de dames streden Irene en Jessie om de titel en bij de heren ging de strijd tussen Jasper en Freek.

Na twee spannende finales ging de titel bij de dames naar Jessie en bij de heren naar Jasper. Het bestuur kijkt terug op een geslaagd kampioenschap. 

advertentie
advertentie