Afbeelding
Bete Photography

Verbouwing en nieuwe naam Hilton Soestduinen

6 juli 2018 om 11:34 Nieuws

SOEST Hilton en Netjes Beheer B.V. hebben hun samenwerkingsovereenkomst voor het management van Hilton Royal Parc Soestduinen met 10 jaar verlengd. Daarnaast maken Hilton en Netjes Beheer bekend dat eind augustus 2018 de verbouwing start van Hilton Royal Parc Soestduinen. De renovatie van het hotel zal worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Netjes in samenwerking met Interior Consult. Naar verwachting zal de verbouwing eind 2019 worden afgerond, en gaat het hotel verder als DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen.

Na een jarenlange en vertrouwde samenwerking is de overeenkomst tussen Hilton en Netjes Beheer verlengd met tien jaar. "Het hotel is gelegen op een prachtige locatie in de Soesterduinen in het midden van Nederland. Aangrenzend aan het hotel bevindt zich tevens uitdagende PAR 3 golfbaan. De professionele managementorganisatie van Hilton staat garant voor een unieke 'guest experience' voor zowel de zakelijke als de leisure gasten", aldus Wilma Schoonderbeek-Netjes,directeur Netjes Beheer B.V. 

VERBOUWING Eind augustus start de verbouwing in Hilton Royal Parc Soestduinen, het hotel zal in drie fases worden verbouwd en zal tijdens de renovatie volledig operationeel blijven met de garantie dat de gasten dezelfde service, comfort en kwaliteit als altijd ontvangen. Alle 113 kamers zullen worden gerenoveerd, inclusief de badkamers. Daarnaast zullen de 21 vergaderzalen, het restaurant en de bar worden verbouwd.

General Manager Frederieke Boomsma zegt daarover: ,,Samen met het team kijk ik enorm uit naar de vernieuwingen die straks zichtbaar zullen zijn. Het interieur design zal straks heel goed passen bij de mooie bos- en duinrijke omgeving van het hotel. Dat is bijvoorbeeld zichtbaar in de hotelkamers, waar met warme aardetinten wordt gewerkt en de prachtige natuurlijke materialen die worden gebruikt in de bar. De verbouwingsplannen zijn een aanvulling op de warme persoonlijke service die het team nu al biedt." Naar verwachting zal de verbouwing volgend jaar na de zomer worden afgerond.

REBRANDING Na de verbouwing zal het Hilton-hotel verder gaan als een DoubleTree by Hilton-hotel. Dit full service hotelmerk bestaat sinds 2007 in Europa en was er nog niet toen Hilton het management van het hotel overnam in 2002. ,,Elk merk binnen de Hilton-groep heeft zijn eigen waarden en bij dit merk staat de warme en persoonlijke service voorop. Er is veel aandacht voor de kleine dingen en het creëren van gedenkwaardige momenten.  Tijdens het inchecken zullen de gasten welkom geheten worden met het beroemde warme chocoladekoekje en deze ontspannen, vriendelijke service wordt gedurende het hele verblijf niets minder", aldus Milan Arandelovic, Area General Manager Benelux. ,,De verbouwing is het uitgesproken moment om de overstap te maken naar dit merk dat een nog betere fit is voor het hotel en het team."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie